;
16.2.2015 11:30
Aktuellt

Skicka din bild på en kraftledningsstolpe till Fingrid

Ta en bild på en kraftledningsstolpe och skicka den till Fingrid för publicering! Fingrid ber nu allmänheten om bilder på kraftledningsstolpar från hela Finland ända från söder till norraste Lappland.
Syftet är att samla bildmaterial till det offentliga bildgalleriet om kraftledningskonstruktioner till glädje för allmänheten och att samtidigt visa på vilket sätt kraftledningsstolparna utgör en del av vårt dagliga landskap. Fingrid publicerar alla bilder som deltar i tävlingen på sitt sociala mediekonto i bildtjänsten Flickr. Därtill publicerar vi valda foton på vårt Instagramkonto och Facebook. Din bild kan också komma med i vårt nyhetsbrev, och i slutet av sommaren 2015 publicerar vi en sammanställning av bildsaldot i nyhetsform.

Vi hoppas få både vinter- och sommarbilder, och din bild kan vara ny eller gammal. Vi ber att du som fotograf skickar med uppgifter om var i Finland bilden är tagen. Det räcker med en ungefärlig uppgift (Östra Finland) eller så kan en noggrannare adress ges (gata, ort). Om du skickar dina namnuppgifter eller ditt bomärke med bilden, publicerar vi också dessa i uppgifterna om fotografiet. Om du inte vill att ditt namn ska publiceras, meddela oss skilt om detta, så låter vi bli att publicera det.

Om någon skickar in flera bilder än tio, förbehåller vi oss rätten att begränsa antalet bilder som publiceras. Kom ihåg att iaktta tillbörlig säkerhet när du fotograferar – vi publicerar inte bilder som krävt att man tagit säkerhetsrisker.

Bilderna ska skickas till:
webmaster@fingrid.fi
(webmaster at fingrid.fi)

Lycka till med att bonga kraftledningsstolpar!

Fingrid i Flickr