Julkaisut

Fingrid julkaisee asiakaslehteään englanniksi ja suomeksi kolme kertaa vuodessa, myös verkossa. Lisäksi julkaisemme erilaisia esitteitä, oppaita ja julisteita, joiden pdf-versioita voit ladata internet-sivuiltamme.

Taloudelliset julkaisut löytyvät lisäksi kokonaisuudessaan Sijoittajat-osion alta.

Fingridin brändikäsikirja, brand guideline löytyy  omalta sivustoltaan tästä linkistä.  Brand guidelinesta löydät tietoa muun muassa yhtiön sähköisissä ja painetuissa julkaisuissaan käyttämissä väreistä ja logon.

Yhtiön julkisia kuvituskuvia löydät kuvagalleriasta ePressin uutishuoneestamme.

Julkaisut 

 

Fingridin yleisesite: Kohti puhdasta sähköjärjestelmää. 

Sähkö on välttämätön osa kaikkien suomalaisten arkipäivää. Fingrid vastaa sähkönsiirron toimivuudesta Suomessa. Kohti puhdasta sähköjärjestelmää -esite kertoo, miten Fingrid huolehtii siitä, että Suomi saa puhdasta sähköä häiriöttä, myös tulevaisuudessa.  

Opas kulutusjoustoon: Hallitse kotisi sähkönkulutusta

Opas tarjoaa hyötytietoa siitä, miten kotitaloudet voivat vaikuttaa omaan energiankulutukseensa ja sen kustannuksiin sähkölaitteiden ohjauksen eli kulutusjouston avulla. Säästä riippuvan tuotannon yleistyessä myös tavallisen kuluttajan on kiinnitettävä entistä enemmän huomiota sähkön kulutukseen. 

 

Fingridin toimintaperiaatteet - Code of Conduct

Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti toimiva yritys osoittaa sidosryhmille, että yritys päivittäisessä toiminnassaan toteuttaa ratkaisuja, joiden onnistumista voidaan arvioida pitkälle tulevaisuuteen. Fingrid hallitsee voimajärjestelmä-infrastruktuuria, jonka on joka hetki toimittava käyttövarmasti, mutta samalla sen kehittämiseksi laaditaan suunnitelmia, joiden vaikutukset ulottuvat yhteiskunnassa vuosikymmenien päähän.

Tutkimus, kehitys ja innovointi -erikoisjulkaisu

Julkaisu on Fingridin tutkimuksen ja kehittämisen sekä innovaatiotoiminnan (TKI-toiminta) erikoisjulkaisu, joka avaa 20-vuotista taivaltaan juhlistavan kantaverkkoyhtiön mennyttä ja tulevaa TKI-toimintaa.

Lisätietoja aiheesta

​Marjaana Kivioja

viestintäpäällikkö 
puh. 030 395 5267

Marjut Määttänen 

viestinnän asiantuntija 
puh. 040 528 7138