;
8.4.2022 10.18
Ajankohtaista

Henrik Kofod nimitetty Nordic RCC:n toimitusjohtajaksi

Henrik Kofod on nimitetty Nordic RCC A/S:n toimitusjohtajaksi 1.7.2022 alkaen.

Henrik Kofod on kaupallisesti suuntautunut tietohallinnon/teknologiahallinnon ammattilainen, jolla on pitkä kokemus kansainväliseltä teknologia- ja televiestintäalalta. Hänellä on kauppatieteiden, informatiikan ja taloushallinnon jatkotutkinto Copenhagen Business Schoolista.

Kofod liittyy Nordic RCC:hen Andel Groupista, jossa hän johtaa IT-infrastruktuuria. Sitä ennen hän on työskennellyt muun muassa Telia Danmarkissa, GN Store Nordissa ja GN ReSoundissa erilaisissa liiketoiminnan ja IT:n johtotehtävissä.

Kofod siirtyy ensin toukokuussa Nordic RSC:hen, joka on neljän kantaverkkoyhtiön yhteinen yksikkö, ja aloittaa Nordic RCC A/S:n toimitusjohtajana 1.7.2022. RSC tukee kansallisia siirtoverkonhaltijoita (Fingrid, Svenska Kraftnät, Stattnet ja Energinet) sähköjärjestelmien käyttövarmuuden ylläpitämisessä kaikkialla Pohjoismaiden alueella. Heinäkuussa 2022 Nordic RSC:stä tehdään itsenäinen Nordic RCC A/S -yhtiö EU:n lainsäädännön mukaisesti.

– Olemme iloisia, että Henrik liittyy Pohjoismaiden tiimiimme. Henrikillä on paljon kokemusta työskentelystä Pohjoismaissa, ja hän on hyvin avoin ja luotettava persoona. Henrik on kaupallisesti suuntautunut johtaja, jolla on vahva digitalisaation tuntemus, kertoo Marina Louhija, Nordic RCC:n hallituksen puheenjohtaja.

Lisätietoja:

Marina Louhija, hallituksen puheenjohtaja, Nordic RCC, puhelin 040 519 0627

Lue lisää Nordic RSC:stä >