;

TERVETULOA FINGRIDIN ASIAKKAAKSI

 

Puhdas, edullinen ja toimitusvarma sähkö houkuttelee investoimaan Suomeen uutta sähköntuotantoa ja sitä hyödyntävää teollisuutta. Tuotannon kasvu ei tarkoita enää päästöjen kasvua, kun jatkossa teollisuus perustuu joko suoraan päästöttömän sähkön tai sillä tuotetun vedyn käyttöön.

Suomessa on Keski-Eurooppaa paremmin tilaa lisätä puhtaan energian tuotantoa ja teollisia investointeja. Myös puhtaan veden riittävyys on monelle teolliselle investoinnille keskeistä. Lisäksi Suomessa on monissa tuotantoprosesseissa tarvittavia kriittisiä mineraaleja. 

Tutustu näillä sivuilla, miten yritys valmistautuu sähkön tuotannon, kulutuksen ja sähkövaraston tuloon sähkömarkkinoille sekä Fingridin asiakkaaksi. 

 

 

Miksi investoida Suomeen?
Miksi investoida Suomeen?
Suomalainen sähkö on paitsi puhdasta, myös edullista. Suomen kantaverkon siirtovarmuus on ollut vuodesta toiseen maailman huippuluokkaa. Tervetuloa investoimaan Suomeen!
Kuinka pääsen sähkömarkkinoille?
Kuinka pääsen sähkömarkkinoille?
Yritys tarvitsee sähkön myyjän ja valvomotoiminnot sähköverkkoon liittyville tuotannon ja kulutuksen käyttöpaikoilleen. Varmista myös kohteen reservikyvykkyys!
Miten toimin sähkömarkkinoilla?
Miten toimin sähkömarkkinoilla?
Myy oma tuotanto, kata oma kulutus ja osallistu vuorokausi- sekä päivänsisäisille sähkömarkkinoille. Osallistumalla reservimarkkinoille tuet sähköjärjestelmän tasapainotusta.
Puhdasta energiaa Suomesta - tervetuloa!
Puhdasta energiaa Suomesta - tervetuloa!
Uusiutuvan energiantuotannon kasvu muuttaa sähköjärjestelmän hallintaa. Uusien innovaatioiden avulla varmistamme, että Suomi on jatkossakin puhtaan energian edelläkävijä.