Sähkömarkkinat

 

Solutions 2020 
2.6. klo 10.00 - 13.00

Kenelle: Fingridin sidosryhmille

Ohjelma: Suomen, Ruotsin, Tanskan ja Norjan kantaverkkotoimijat kutsuvat sidosryhmät esittelevät huhtikuussa julkaistun Solutions 2020 -raportin sisältöä. Lisäksi kuullaan esitelmiä myös sidosryhmiltä. Solutions 2020 -raportti sisältää yleiskatsauksen yhteispohjoismaisista hankkeista, jotka ovat keskeisiä ratkaisuja vastattaessa Pohjoismaiden sähköjärjestelmän tulevaisuuden haasteisiin.

Lataa Solutions 2020-raportti täältä >

Hajautetun jouston käyttö sähköjärjestelmässä - yhteiseurooppalainen ja suomalainen näkökulma
3.6. klo 12.00-15.30

Kenelle: Kaikille joustomarkkinoista kiinnostuneille sekä toimijoille, joihin tuotannon- ja kysynnänjouston yleistyminen tulee vaikuttamaan.

Ohjelma: Webinaarissa kerromme jouston käytöstä, markkinarakenteista ja tulevaisuuden joustomarkkinat mahdollistavista alustoista eurooppalaisen INTERRFACE-hankkeen ja sen suomalaisten osapuolien näkökulmasta. Lisäksi kerromme mahdollisuuksista tehdä yhteistyötä hankkeen kanssa. Mukana myös Työ- ja elinkeinoministeriön edustaja kertomassa aiheeseen liittyvästä lainsäädännöstä.

Webinaarin tallenne

 

Vuosi 2019

Varttitaseen ​ja tasehallintahankkeen ajankohtaiswebinaari 10.12. klo 9-10.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Adaton koulutuskalenterissa. >

Varttitaseen webinaari perjantaina 14.6. klo 9

Lue lisää >


Solutions-seminaari
 26.4. sähköjärjestelmän haasteista ja ratkaisuista Tanskan Ballerupissa. Järjestäjänä Fingrid ja muut pohjoismaiset kantaverkkoyhtiöt. Ilmoittaudu mukaan 15.4. mennessä >


Askelmerkit-asiakastilaisuudet
 keväällä 2019 sähkömarkkinoiden ajankohtaista asioista kolmella paikkakunnalla. Järjestäjänä Fignrid.

Alkuperätakuun ajankohtaispäivä >