;
10.10.2023 16.11
Ajankohtaista, Sähköjärjestelmät

Gasgridin ja Fingridin vetytaloushankkeen tulokset julkaistaan 7.11. Helsingissä

Tervetuloa Gasgridin ja Fingridin vetytaloushankkeen Vetytalouden mahdollisuudet Suomelle - seminaariin Helsinkiin Meeting Park Oasikseen tiistaina 7.11. klo 9-12.

Vety- ja sähköinfrastruktuurin yhteissuunnittelu mahdollistaa kustannustehokkaan ja puhtaan energiajärjestelmän. Tämä parantaa edellytyksiä vetytalouden investointien toteuttamiseen läpi arvoketjun, ja luo työtä ja hyvinvointia Suomeen.

Kutsumme sinut seminaariin kuulemaan ja keskustelemaan vetytalouden mahdollisuuksista Suomessa sekä energiainfrastruktuurin roolista vetytalouden mahdollistajana. Keskustelua johdattamassa ovat Gasgridin vetykehityksen vastaava johtaja Sara Kärki ja kehityspäällikkö Venla Saarela sekä Fingridin strategisen verkkosuunnittelun päällikkö Mikko Heikkilä ja asiantuntija Jussi Närhi.

Ohjelma:

8:45 Aamupala tarjolla

9:15 Tilaisuuden avaus

 Vedyn siirtoinfrastruktuuri uusien arvoketjujen mahdollistajana

 Yhteissuunnittelulla kohti kustannustehokasta energiajärjestelmää

 Laajan vetymarkkinan hyödyt toimijoille

 Päivän yhteenveto ja keskustelua

12:00 Tilaisuus päätyy

Ohjelman yksityiskohdat tarkentuvat vielä lähempänä tilaisuutta.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä linkistä viimeistään tiistaina 24.10.2023 >

Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteydellä. Ilmoittautumisesta lähetetään vahvistus sähköpostiin osoitteesta info@gasgrid.fi.                                            

Lisätietoja:

Venla Saarela, venla.saarela(at)gasgrid.fi, puh. +358 50 305 3504
Jussi Närhi, jussi.narhi(at)fingrid.fi, puh. +358 40 846 8948

Loppuraportti tiedotteessamme > (linkki lisätty 24.11.)

Suomen kaasun siirtoverkkoyhtiö Gasgrid Finland ja sähkön kantaverkkoyhtiö Fingrid aloittivat keväällä 2021 yhteistyön, jonka tavoitteena on selvittää vetytalouden mahdollisuuksia Suomessa, sekä energiainfrastruktuurin roolia vetytalouden mahdollistajana. Yhteistyö saa konkreettista jatkoa Gasgridin ja Fingridin yhteisessä tutkimus- ja kehityshankkeessa, joka toteutetaan osana laajempaa, useista suomalaisista yrityksistä ja tutkimuslaitoksista koostuvaa HYGCEL-tutkimushankekonsortiota. Business Finland on 28. lokakuuta 2021 myöntänyt tukea sekä Fingridin ja Gasgridin yhteishankkeelle, että laajemmalle kokonaisuudelle.

Gasgrid Finlandin tietosuojaseloste: gasgrid.fi/tietosuojaseloste/  Fingridin tietosuojaseloste: fingrid.fi/tietosuojaselosteet/

gg-fg kutsu kuva 7.11.23 (002).png