;
6.6.2022 13.05
Ajankohtaista

Fingridin verkkolehti uudistui

 

Fingridin verkkolehti www.fingridlehti.fi  on uudistunut. Verkkolehden käyttöliittymää on uudistettu, jotta sitä on helpompi selata ja jutut löytyvät paremmin. Ilmeen freesauksella lehti on saatettu nykypäivään. Tavoitteena on, että Fingridin verkkolehti on lukijalle selkeä ja ajankohtainen, monipuolisesti verkon mahdollisuuksia hyödyntävä julkaisu, jota on helppo täydentää.  

Ajankohdan pääjutut ja uusimmat artikkelit löytyvät sivun yläosan karusellista. Aloitussivulta löytyy paljon muitakin artikkeleita, kuten esimerkiksi kolme uusinta ja kolme luetuinta artikkelia. Painetun lehden infografiikka-artikkelit toimivat nyt aiempaa paremmin verkossa. 

Verkkolehden oikeasta yläkulmasta löytyy lehden kategoriat ja kieliversio. Verkkolehden kategorioissa oli aiemmin päällekkäisyyttä, mutta nyt kategorioiden määrää on karsittu. Eniten artikkeleita on jatkossakin kantaverkko- ja sähkömarkkinat-kategorioissa. Kantaverkko-aiheisiin kootaan myös yleiset Fingridiin ja fingridiläisiin liittyvä jutut. Näkökulma-kategoriassa julkaistaan kaikki blogit, Fingridin painetun lehden pääkirjoitukset sekä kolumnit. Turvallisuus-kategoria puolestaan kokoaa yhteen niin työturvallisuus-, yritysturvallisuus- kuin tietoturva-aiheet. Lisäksi verkkolehdessä on ympäristö- ja kumppani-kategoriat. Jälkimmäinen kokoaa yhteen artikkelit, joihin on haastateltu asiakkaitamme tai muita sidosryhmien edustajia.

Fingridlehti.fi:n julkaisualustana on edelleen WordPress.Lehteä tehdään yhdessä viestintätoimisto Legendium Oy.n kanssa.

Lisätiedot:

Marjut Määttänen, viestintä, Fingrid

www.fingridlehti.fi >

Verkkolehden aloitusnäkymä