;
12.3.2021 12.20
Kuulemiset ja konsultaatiot

Päivitetty: Kuuleminen kantaverkkoyhtiöiden yhteisestä strategiasta 16.4. asti – aiheina tuulivoima ja sektori-integraatio

Pohjoismaiset kantaverkkoyhtiöt Energinet, Fingrid, Statnett ja Svenska kraftnät käynnistävät kuulemisen yhteisestä strategiastaan, jossa kohteina on tuulivoiman ja sektori-integraation kehittäminen. Lausunnot strategialuonnokseen ja erillisiin kysymyksiin pyydetään toimittamaan viimeistään 16.4.

Strategiatyön avainasemassa ovat sidosryhmät, joiden tietoa ja näkemyksiä haetaan strategiaprosessin edetessä. Konsultaation tavoitteena on osallistaa eri sidosryhmät strategian valmisteluun, sillä tuulivoiman ja sektori-integraation kehitys koskee energia-alan eri sektoreita.

Kuulemisen jälkeen järjestämme syksyllä 2021 toisen webinaarin, jonka jälkeen strategia viimeistellään ja julkistetaan keväällä 2022 osana pohjoismaisten kantaverkkoyhtiöiden seuraavaa Solutions-raporttia.

Toivomme, että vastaatte englanniksi ja lähetätte lausuntonne tunnisteella “Nordic TSO strategy for wind and sector integration” sähköpostiosoitteeseen markkinakehitys(at)fingrid.fi. Sidosryhmien pyynnöstä pidensimme konsultaatiota 16.4.2021 asti.

Linkki 12.3. pidetyn Nordic TSO Strategy Work -webinaarin tallenteeseen >

Lisätietoja:

Varatoimitusjohtaja Asta Sihvonen-Punkka, Fingrid, puh. 030 395 5235
Asiantuntija Niko Korhonen, Fingrid, puh. 0303954139, niko.korhonen(at)fingrid.fi