;
7.6.2024 08.22
Kuulemiset ja konsultaatiot

Kuuleminen sähköverkon hätätilan ja käytönpalautuksen verkkosäännön merkittäviä verkonkäyttäjiä koskevista muutoksista

Fingrid käynnistää kuulemisen sähköverkon hätätilan ja käytönpalautuksen verkkosäännön (NC ER) merkittäviä verkonkäyttäjiä koskevista muutoksista Lausunnot pyydetään toimittamaan Fingridille 16.8.2024 mennessä. Tervetuloa myös aiheesta järjestettävään webinaariin 19.6.2024.

Kuulemisen kohteena on dokumentti ”NC ER merkittävät verkonkäyttäjät ja näiltä vaadittavat toimenpiteet”. Muutokset koskevat sekä merkittävien verkonkäyttäjien nimeämiskriteereitä että merkittäviltä verkonkäyttäjiltä vaadittavia toimenpiteitä.

Muutoksia on alustavasti esitelty toukokuussa pidetyssä webinaarissa. Lisäksi järjestämme toisen webinaarin aiheesta 19.6. Webinaarikutsu ja kuulemisen aineisto toimitetaan erikseen asianosaisille. Tarvittaessa niitä voi pyytää Jari Siltalalta.

Lausunnot pyydetään toimittamaan Fingridille viimeistään 16.8.2024 sähköpostitse osoitteeseen: verkkosaannot[at]fingrid.fi. Pyydämme otsikoimaan sähköpostin: "Kuuleminen NC ER merkittäviä verkonkäyttäjiä koskevista muutoksista". Saadun palautteen perusteella Fingrid viimeistelee merkittävien verkonkäyttäjien nimeämiskriteerit sekä vaadittavat toimenpiteet ja toimittaa ne Energiavirastolle vahvistettavaksi.

Lisätiedot:

Jari Siltala, Fingrid Oyj, puh. +358 30 395 4244
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fingrid.fi