;
2.1.2023 12.15
Ajankohtaista

Vastuullista kesäduunia 2023 – kesätyöhaku on käynnistynyt!

Fingrid tarjoaa tänäkin vuonna Vastuullista kesäduunia eri tehtävissä ja eri puolella Suomea. Viime kesänä kesätyöntekijät arvostivat erityisesti Fingridin kulttuuria, joka näkyi kesätyöntekijöille muun muassa yhteisöllisyyden ja tasavertaisuuden tunteena sekä hyvänä tiimihenkenä läpi talon. Tutustu tulevan kesän kesätyöpaikkoihin rekrysivuillamme!

Fingrid on ollut mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa jo vuosia ja sitoutunut tarjoamaan nuorille laadukkaita ja onnistuneita kesätyökokemuksia. Viime kesänä tärkeänä osana työyhteisöämme työskenteli kaikkiaan noin 60 kesätyöntekijää ympäri Suomen. Vastuullinen kesäduuni -tutkimuksen mukaan erityisesti yhteisöllisyys ja tasavertaisuus korostuivat vahvasti fingridiläisten kesätyökokemuksissa. Yleisarvosanamme tutkimuksessa oli 3,71 (asteikko 1-4). Haluamme tänäkin vuonna pitää huolen siitä, että nuoret viihtyvät kesätöissä ja tuntevat olevansa tärkeä osa työyhteisöämme.

Tulevana kesänä tarjoamme kesätyöpaikkoja energia-alalla muun muassa maankäyttöasioista, sähkönsiirtotekniikasta, tietotekniikasta, tietokannoista, markkinaehtoisista energiaratkaisuista, sähkötekniikasta, toimistotyöstä ja IT-tukipalveluista kiinnostuneille opiskelijoille. Kesätyöpaikkoja on avoinna Helsingin lisäksi myös Oulussa, Rovaniemellä, Hämeenlinnassa, Varkaudessa ja Jyväskylässä.

Tutustu kesätyöpaikkoihimme rekrysivuillamme tyopaikat.fingrid.fi ja koe #KesäFingridillä!

Lisätietoja kesätyöpaikoista antavat esihenkilöt. Yhteystiedot löytyvät kesätyöpaikkailmoituksista.