;
9.6.2022 13.34
Ajankohtaista

He ovat täällä taas - reilut 60 kesätyöntekijää vahvistavat fingridiläisiä kesän ajan!

Kesän tulo tarkoittaa fingridiläisille perinteisesti myös isoa joukkoa uusia työkavereita. Tänä kesänä työllistämme vastuulliseen kesäduuniin kaikkiaan 64 kesätyöntekijää, jotka ovat Fingridille tärkeä vahvistus kesän lomakuukausien aikana.

Fingrid on ollut mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa jo vuosia, ja sitoudumme tänäkin vuonna tarjoamaan nuorille laadukkaita ja onnistuneita kesätyökokemuksia kampanjan periaatteiden mukaisesti. Meille on tärkeää, että nuoret viihtyvät kesätöissä ja pääsevät tekemään osaamistaan vastaavaa työtä.

Kesätyöntekijöitä työskentelee Fingridillä eri tehtävissä eri puolella Suomea. Töitä tehdään muun muassa sähkötekniikan, sähkömarkkinoiden, ympäristöalan, HR:n ja tiedonhallinnan tehtävissä. Aikaisempina vuosina vastuullisen kesäduunin periaatteista etenkin hyvä hakijakokemus, oikeudenmukaisuuden ja tasapuolisuuden toteutuminen sekä yleinen tyytyväisyys ovat nousseet esiin fingridiläisten kesätyöntekijöiden kokemuksista.  

Onnistuneesta kesätyökokemuksesta fingridiläisinä kertoo jotain myös se, että monella kesätyöntekijällämme on jo kokemusta kesätyöpaikoistamme edellisiltä vuosilta ja ovat tänä kesänä halunneet työllistyä uudelleen Fingridille. Fingridiläisten joukossa on myös useita edellisvuosien kesätyöntekijöitä, jotka ovat siirtyneet opintojen myötä jatkamaan töitä joko lopputyöntekijänä tai pidempiaikaisessa työsuhteessa.

Toivotamme kaikille kesätyöntekijöille onnistuneita kesätyökokemuksia!