;
30.6.2022 08.02
Ajankohtaista

Fingrid mukana Farmari-näyttelyssä Mikkelissä

Fingrid on mukana Farmari -näyttelyssä, joka järjestetään tänä vuonna Mikkelissä 30.6.-2.7. Koko perheelle suunnattuun kesän suurtapahtumaan odotetaan runsaasti kävijöitä ympäri Suomen.

Fingrid on ollut mukana Farmari-näyttelyssä useampaan kertaan. Tapahtuma on tarjonnut fingridiläisille hyvän mahdollisuuden tavata kasvokkain maanomistajia ja käydä keskusteluja esimerkiksi voimajohtoalueiden hyödyntämisestä. Tänä vuonna Fingridin osastolla puheenaiheena tulee olemaan myös mittavat investoinnit kantaverkkoon, jotka nousevat tällä vuosikymmenellä jopa kolmeen miljardiin euroon. Esimerkkinä kantaverkon investoinneista osastolla pääsee tutustumaan Oulusta Lappeenrannan suuntaan kulkevaan Järvilinjaan.

Farmari-näyttely on koko perheen maa- ja metsätalouden sekä maaseudun suurtapahtuma, jossa kohtaavat alan ammattilaiset ja kuluttajat. Näyttely järjestetään Mikkelin Kalevankankaalla raviradan ja Saimaa Stadiumin ympäristössä. Fingridin osaston löydät Saimaa Stadiumin paikalta S202. Messut ovat avoinna to 30.6. ja pe 1.7. klo 10-18 ja la 2.7. klo 10-17.

Fingrid päivittää messutunnelmia omiin somekanaviinsa Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä ja LinkedInissä. Laita somekanavamme seurantaan, niin pääset osaksi Farmari-tunnelmaa!


Lisätietoja:
Marjaana Kivioja, viestintäpäällikkö, puh. 030 395 5267