;
10.6.2020 12.48
Ajankohtaista

Vastuullista kesäduunia Fingridissä kesällä 2020

Fingrid on tänäkin vuonna mukana Vastuullista kesäduunia –kampanjassa, jonka tarkoitus on haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja ja onnistuneita kesätyökokemuksia. Työllistämme tänä kesänä noin neljäkymmentä kesätyöntekijää eri tehtävissä ja eri puolella Suomea.

Fingrid haluaa työllistää tulevaisuudessakin alan parhaat osaajat ja sen vuoksi panostammekin vahvasti myös kesätyöntekijöiden töissä viihtymiseen. Moni meillä kesätöissä ollut nuori on tänäkin kesänä hakeutunut kesätöihin Fingridiin uudemman kerran ja moni fingridiläinen on löytänyt kesätöiden myötä pidempiaikaisenkin työpaikan talosta.

Fingrid on ollut mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa jo useampana vuonna ja saanut nuorilta työntekijöiltä erityistä kiitosta työtehtävien mielekkyydestä sekä vastuullisista toimintatavoista rekrytoinnissa ja työhönotossa. Viime vuonna olimme Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa suurten yritysten sarjassa kolmantena ja saimme kiitosta erityisesti oikeudenmukaisuudesta ja tasapuolisuuden kokemuksesta, jotka arvioitiin suurten yritysten sarjan parhaimmiksi.

”Olemme olleet jo vuosia mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Haluamme tukea nuoria ja tarjota työtä mahdollisimman monelle. Pyrimme myös kohtelemaan kesätyöntekijöitä hyvin ja saamaan heidät osaksi koko työyhteisöä. Hienointa on ollut huomata, että nuoret ovat innokkaasti tuoneet uusia ideoita ja ajatuksia toimintaamme, viime kesänä saimme mm. hyviä vinkkejä työnantajamainetyöhön”, henkilöstö- ja viestintäjohtaja Tiina Miettinen toteaa.


Tänä kesänä tarjoamme kesätyöpaikkoja energia-alan parissa muun muassa sähkötekniikan, ympäristöalan, ICT-alan sekä tiedonhallinnan tehtävissä. Saimme kesätyöpaikkoihimme runsaasti hyviä hakemuksia, joiden joukosta olemme valinneet kesätyöntekijät tälle vuodelle. Kiitos kaikille hakemuksen jättäneille. 

 

Katso myös Fingridissä kesätöissä olleiden Vincentin, Eveliinan, Larin ja Viivin ajatuksia kesätyökokemuksistaan.