;
10.4.2019 16.59
Ajankohtaista

Vastuullista kesäduunia jälleen kesällä 2019

Fingrid on tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tarkoitus on haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja laadukkaampia työpaikkoja. Tänä kesänä Fingrid työllistää kaikkiaan reilu kolmekymmentä kesätyöntekijää eri puolilla Suomea. Kesätyöhakumme on tältä vuodelta päättynyt ja kiitämme kaikkia hakemuksen lähettäneitä.  

Fingrid haluaa työllistää tulevaisuudessakin alan parhaat osaajat ja sen vuoksi panostammekin vahvasti myös kesätyöntekijöiden töissä viihtymiseen. Moni meillä kesätöissä ollut nuori on hakeutunut kesätöihin uudemmankin kerran ja osa jäänyt taloon töihin pidemmäksikin aikaa.  

Fingrid on ollut mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa jo useampana vuonna ja saanut nuorilta työntekijöiltä erityistä kiitosta
työtehtävien mielekkyydestä sekä vastuullisista toimintatavoista rekrytoinnissa ja työhönotossa. Viime vuosina olemme olleet Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa suurten yritysten sarjassa kymmenen parhaan joukossa, parhaimmillaan jopa ykkösenä.

Tänä kesänä tarjoamme kesätyöpaikkoja energia-alan parissa muun muassa sähkötekniikan, ympäristöalan, ICT-alan sekä tiedonhallinnan parissa. Saimme kesätyöpaikkoihimme runsaasti hyviä hakemuksia, joiden joukosta olemme valinneet kesätyöntekijät tälle vuodelle. Kiitos kaikille kesätyöpaikkahakemuksen lähettäneille. 

 

Vastuullista kesäduunia Fingridillä - Fingridillä kesätöissä olleet kertovat kokemuksistaan.

Dani Lappi kertoo kesätyöstään Fingridillä Vastuullinen kesäduuni -sivustolla