;
4.3.2019 11.30
Ajankohtaista

Uudistunut Fingrid-lehti ilmestyi

Vuoden ensimmäinen Fingrid-lehti on ilmestynyt. Teemana tässä numerossa on megatrendit. Samalla lehti on uudistunut, sillä Fingridin Turvallisilla Linjoilla -työturvallisuuslehti julkaistaan tästä numerosta alkaen Fingrid-lehden liitteenä. Artikkelit julkaistaan kevään mittaan myös verkossa.

Fingrid-lehden pääkirjoituksessa varatoimitusjohtaja Kari Kuusela pohtii Suomen kantaverkon äidin, Rautarouvan pitkää historiaa. Rautarouvassa heijastuu yksi olennainen osa suomalaisuutta: tehdään hyvin ja pidetään kunnossa. Toivottavasti uusi Rautarouva 2.0 kestää yhtä kauan kuin edeltäjänsä.

”Verkon rakentamisen osalta elämme parhaillaan merkittävää aikaa. Tuntuu hienolta, kun perinteinen voimajohtojen ja sähköasemien rakentaminen toimii keskeisessä roolissa puhtaan energiantuotannon mahdollistajana. Se antaa lisäkipinää töihimme”, Kuusela kirjoittaa.

Fingrid-lehdessä 1/2019 muiden muassa:


Turvallisilla Linjoilla –lehdessä 1/2019 muiden muassa:

Uuden lehden jutut julkaistaan verkkolehdessä osoitteessa www.fingridlehti.fi vaiheittain.

Painettu Fingrid-lehti on postitettu asiakkaille, palvelutoimittajille sekä muille sidosryhmille. Lehti ilmestyy myös englanniksi sekä painettuna että verkossa.

Lisätiedot ja juttuvinkit: 

Marjut Määttänen, viestintä, Fingrid Oyj, marjut.maattanen(at)fingrid.fi

Tilaa lehti: www.fingrid.fi/tilauslomake