;
31.1.2019 09.31
Ajankohtaista, Pörssitiedotteet

Timo Kiiveri nimitetty Fingridin johtoryhmään

Suomen kantaverkkoyhtiön Fingrid Oyj:n johtoryhmään on nimitetty johtajaksi DI, MBA Timo Kiiveri 1.7.2019 alkaen vastuualueenaan yhtiön omaisuuden hallinta. Kiiveri aloittaa yhtiön palveluksessa loppukeväästä.

Kiiveri (synt.1967) siirtyy tehtävään Empower-konsernin johdosta, jossa hän on vastannut Power-liiketoiminnasta ja Baltian toiminnoista. Tätä ennen hän työskenteli Fingridin palveluksessa projektipäällikkönä vastaten muun muassa HVDC-yksikön vetämisestä.

- Fingrid toivottaa Timo Kiiverin tervetulleeksi takaisin kantaverkkoyhtiöön. Hän on ammattitaitoinen liikkeenjohtaja, vuorovaikutustaitoinen vaikuttaja, ja yhtiö on hänelle myös entuudestaan tuttu, kommentoi nimitystä toimitusjohtaja Jukka Ruusunen.

- Olen iloinen päästessäni hyvään tiimin ja yhtiöön jatkamaan kantaverkon kehittämistä. Edessä on mittavat investoinnit ja uuden IoT-teknologian hyödyntäminen avaa mielenkiintoisia kehityspolkuja kunnonhallintaan, Timo Kiiveri toteaa.

Kiiveri ottaa vastaan johtaja Kari Kuuselan tehtävät Kuuselan jäädessä eläkkeelle 1.7.2019. Fingrid kiittää Kuuselaa yli kahdenkymmenen vuoden palveluksesta yhtiössä. Kuusela on tehnyt merkittävän elämäntyön Suomen kantaverkon kehittämisen parissa.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Jukka Ruusunen, Fingrid Oyj, puh. 040 593 8428