;
20.2.2018 09.22
Ajankohtaista

Avoin työpaikka: projekti- ja ohjelmistorobotiikan asiantuntija

Fingridin ICT-järjestelmäpalvelut -yksikkö vastaa Fingridin tietojärjestelmäkokonaisuudesta, integraatioista ja ohjelmistorobotiikasta. Yksikkö toteuttaa yhdessä liiketoiminnan kanssa mielenkiintoisia ja mittavia järjestelmähankkeita niin Fingridin sisällä kuin pohjoismaisten kumppaneiden kanssa.

Haluatko tehdä töitä tässä ainutlaatuisessa ja uudistuvassa toimintaympäristössä, jossa pääset vaikuttamaan energia-alan kehitykseen? 

Projekti- ja ohjelmistorobotiikan asiantuntijan tehtäviin kuuluu:
• osallistuminen kansainvälisten ja muiden tietojärjestelmähankkeiden toteutukseen IT lead –roolissa yhdessä muiden asiantuntijoiden ja palvelutoimittajien kanssa
• ohjelmistorobotiikkaratkaisujen kehitys ja hallinta eri prosesseissa ja projektivaiheissa
• toimia osana ohjelmistorobotiikkakehitystiimiä.

Tarjoamme sinulle
• työn, jolla on merkitystä Fingridin lisäksi myös koko yhteiskunnan kannalta
• uuden tehtäväkentän, jossa sinulla on mahdollisuus innovoida ja vaikuttaa ohjelmistorobotiikan kehittämiseen Fingridissä
• monipuoliset mahdollisuudet kehittää itseäsi ja osaamistasi yhdessä osaavien asiantuntijakollegoiden kanssa
• mahdollisuuden vaikuttaa energia-alan kansainvälisessä toimintaympäristössä, osallistua alan foorumeihin, koulutuksiin ja symposiumeihin.
 
Fingridiläisenä tulet toimimaan osana joukkuetta, jossa arvostetaan, autetaan ja tuetaan muita. Otat vastuun omasta työstäsi, tehokkuudesta, uudistumisesta ja tulosten saavuttamisesta. Jaat aktiivisesti tietoa osaamisestasi ja viestit ymmärrettävästi liiketoiminnan ja ict:n sekä toimittajakumppaneiden välillä. Olet rohkea ja avoin uusille ajatuksille – kyseenalaistat ja tuot uusia ratkaisuja.

Tutustu tähän tehtävään ja hakuohjeisiin täällä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyä, joten kannattaa laittaa hakemus sisään mahdollisimman pian. 

Konesali
Konesali
Sulje