;
30.10.2018 17.28
Ajankohtaista

Avoin työpaikka: viestinnän asiantuntija

Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä jolla on merkitystä! Viestintä- ja tiedonhallintayksikkömme etsii viestinnän asiantuntijaa.

Viestintä- ja tiedonhallintayksikkö vastaa Fingridin sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä asiakirjahallinnosta. Sinun vastuullasi ovat henkilöstöviestinnän suunnittelu, kehittäminen ja sisällöntuotanto. Ylläpidät ja kehität sähköisiä viestintäkanavia, mukaan lukien sosiaalisen median kanavat. Tehtävänkenttääsi kuuluvat myös työnantajamaineen kehittäminen ja viestintä sekä osallistuminen kriisiviestintään. Tiimissäsi työskentelee kolme viestinnän asiantuntijaa ja esimiehenäsi toimii viestintäpäällikkö.

Olet taitava kirjoittaja, ja sinulla on erinomainen suomen kielen taito. Käytät työssäsi sujuvasti myös englantia. Halliset hyvin nykyaikaisen viestinnän välineet, kuten some-työkalut, videot ja valokuvat. Olet joustava ja tartut reippaalla otteella erilaisiin työtehtäviin. Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen, mutta nautit myös yhteistyöstä eri yksiköiden ja ihmisten kanssa sekä rakennat kontakteja aktiivisesti. Sinulla on muutaman vuoden kokemus viestinnän tehtävistä sekä tehtävään soveltuva viestinnän tutkinto. Suhtaudut intohimolla viestintään ja haluat kehittää sitä.

Fingridissä saat mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehittämiseen, siksi ihmiset viihtyvät meillä. Olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhdessä tekeminen. Ennakkoluulottomuus ja rohkeus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää.

Lisätietoa Fingridistä työnantajana ja hakuohjeet tähän paikkaan löydät rekrytointi-sivuiltamme. Haethan tähän tehtävään 11.11.2018 mennessä.