;

Avoin työpaikka: turvallisuusasiantuntija

Fingrid vastaa Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta, yhdessä satojen palvelutoimittajien kanssa.  Palvelutoimittajien työturvallisuuden varmistaminen on yksi tärkeimmistä tavoitteistamme.

Etsimme Helsinkiin kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen turvallisuusasiantuntijaa.

Sinun vastuullasi on työmaiden turvallisuuskulttuurin yhdenmukaistaminen ja Turvallisuus Ensin -asenteen levittäminen. Investointi- ja kunnossapitotyömaiden työturvallisuusauditoinnit sekä -koulutukset ovat keskeisiä tehtäviäsi. Analysoit niin työohjeita kuin työturvallisuusdataakin ja levität parhaita käytäntöjä. Osallistut meneillään olevaan mittavaan työturvallisuuden kehitysohjelmaan ja vedät hankkeen osaprojekteja.

Tehtävässä menestyminen vaatii kykyä ja rohkeutta puuttua vaaralliseen tai muutoin ohjeiden vastaiseen toimintaan. Olet halukas työskentelemään työmaaympäristössä sekä matkustamaan kotimaassa. Sinulla on vastuullinen ja oma-aloitteinen työskentelyote sekä kokemusta työturvallisuus- ja auditointitehtävistä. Hyvillä viestintä- ja vuorovaikutustaidoilla edistät työturvallisuuskulttuurin kehitystä kohti  Nolla tapaturmaa -tavoitettamme.

Arvostamme kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja tietämystä investoinneista ja kunnossapidosta. Englannin kielen sujuva kirjallinen ja suullinen taito on eduksi monikulttuurisessa ympäristössämme.

Tule osaksi energistä ja asiantuntevaa joukkoamme, joka on tutkitusti yksi Suomen parhaimmista työyhteisöistä. Täällä saat työllesi vahvan johdon tuen, sekä kättesi jäljen näkyviin vastuullisen muutostehtävän parissa!

Lue lisää tehtävästä ja hae täällä.