;
1.2.2018 11.24
Ajankohtaista

Avoin työpaikka: sähköasemasuunnittelun asiantuntija Helsinkiin

Fingrid on vastuullinen ja arvostettu toimija, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Fingridillä pääset seuraamaan energia-alan murrosta näköalapaikalta. 

Haemme nyt Fingridin verkkosuunnittelu-yksikköön Helsinkiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen sähköasemasuunnittelun asiantuntijaa.

Fingridissä tehtäviäsi ovat sähköasemahankkeiden laaja-alainen esisuunnittelu ja -selvitys, investointikustannusten arviointi investointiesitysten laatimista varten. Hallitset MicroStation ohjelmiston tai omaat tiedot ja taidot muista vastaavista suunnitteluohjelmistoista. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittää sähköasemasuunnittelua ja järjestelmiämme siten, että voimme tulevaisuudessa suunnitella sähköasemiamme 3D-suunnitteluympäristössä.

Sinä olet koulutukseltasi AMK- tai DI-taustainen sähköalan osaaja, ja olet tehnyt töitä alalla vähintään 3–5 vuoden ajan. Sähköasemiin liittyvä suunnittelu on tullut sinulle jo tutuksi. Sinulla on perustiedot ja -taidot kustannusarvioiden tekemisestä investointilaskelmien laatimista varten.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän osaavien asiantuntijoiden joukossa, ammatissa kehittymisen mahdollisuuden, kilpailukykyiset edut sekä viihtyisän työympäristön. Tarjoamme työtä, jolla on merkitystä.

Jos tunnistit tästä itsesi, lue lisää sivuiltamme ja hae mukaan energiseen joukkoomme 15.2. mennessä!

Suunnittelua yhteistyössä
Suunnittelua yhteistyössä
Sulje