;
15.9.2017 10.00
Ajankohtaista, Kansainväliset uutiset

Fingrid jälleen finaalissa CHARGE-kilpailussa maailman parhaista energiabrändeistä

Maailman energia-alan brändien paremmuutta mittaava CHARGE-kilpailu järjestetään tänä vuonna toista kertaa. Fingrid on jälleen edennyt finaaliin kantaverkkobrändien joukossa, kuten viime vuonnakin. Loppukilpailu järjestetään lokakuussa Islannissa.

Sitä mukaa kun energia-ala tulee yhä näkyvämmäksi yhteiskunnassa, sitä enemmän alan brändit saavat huomiota. CHARGE mittaa energia-alan brändien paremmuutta. Kilpailu järjestetään nyt toista kertaa, ja kategorioita on tänä vuonna kuusi:

- Paras vakiintunut brändi
- Paras haastajabrändi
- Paras vihreä brändi
- Paras kantaverkkobrändi
- Paras jakeluyhtiöbrändi
- Paras tuotebrändi

Fingrid on yksi kolmesta finalistista kantaverkkobrändien joukossa. Muut finalistit tässä kategoriassa ovat Saksassa ja Alankomaissa toimiva Tennet sekä irlantilainen Eirgrid. Loppukilpailu järjestetään lokakuun 9.-10. päivänä Reykjavikissa Islannissa.

”On suuri kunnia päästä jälleen finaaliin. Kiitän tästä tunnustuksesta hyvää yhteistyötä ja avointa keskustelua henkilöstömme ja asiakkaidemme kanssa. Brändi on aina paljon enemmän kuin pelkkä lausuma. Brändi muodostuu siitä, keitä olemme ja miten toimimme”, Fingridin toimitusjohtaja Jukka Ruusunen kiteyttää.

Lisätietoja:

Johtaja (HR ja viestintä) Tiina Miettinen, puh. 030 395 5153
Toimitusjohtaja Jukka Ruusunen, puh. 030 395 5140

CHARGE