;
24.11.2017 10.30
Ajankohtaista

Avoin työpaikka: lakimies lakiasiat-yksikköön

Fingridin lakiasiat-yksikön tehtävänä on osallistua vaihteleviin ja vaativiin energia-alan hankkeisiin liittyen yhtiön eri liiketoimintaprosesseihin. Lakimiehet osallistuvat myös kansallisten ja Euroopan sähkömarkkinoita koskevien sääntöjen laatimiseen sekä kantaverkkoyhtiöiden yhteistoimintaan. Fingridissä työskentelee tällä hetkellä neljä lakimiestä.

Haemme  lakiasiat-yksikköön Helsinkiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen lakimiestä.


Fingridissä tehtäväsi ovat monipuoliset, kuten yritysjuristilla yleensäkin.
Erityisesti autat organisaatiotamme hankintajuridiikan kiemuroissa sekä ICT:hen liittyvissä kysymyksissä. Kehität aktiivisesti hankintaprosessejamme ja viet sähköistä kilpailutusjärjestelmää eteenpäin yhdessä muiden fingridiläisten kanssa. Sopimusten laadinta ja neuvottelut ovat työssäsi tavallisia tilanteita, joissa sinulla on aktiivinen rooli. Osaat auttaa myös tilaajavastuukysymyksissä.

Olet koulutukseltasi OTM, ja olet tehnyt lakimiehen töitä noin 3–5 vuoden ajan. Julkiset hankinnat ovat tulleet sinulle tutuiksi jossain muodossa. Lisenssit, softa ja pilvipalvelut ovat sinulle tuttuja juttuja. Viihdyt muutenkin sopimusten parissa, ja sinulla on kokemusta neuvottelutilanteista. Englanniksi työskentely sujuu sinulta sekä suullisesti että kirjallisesti. Olet työssäsi aktiivinen tiimipelaaja, joka uskaltaa sanoa mielipiteensä. Haluat pureutua liiketoiminnan ytimeen ja tarjoat mieluummin ratkaisuja kuin osoitat ongelmia. Kehittyminen ja uuden oppiminen ovat sinulle mieluisia asioita.

Lisätietoa Fingridistä työnantajana ja tästä tehtävästä voit lukea rekrytointi-sivuiltamme täällä. Hakuaikaa on 10.12.2017  asti.