;
1.6.2017 17.30
Ajankohtaista

Avoimet työpaikat: kaksi ICT-asiantuntijaa ja relesuojauksen ja sähköasema-automaation asiantuntija

Fingridin toiminta rakentuu osaavien ammattilaisten varaan. Tällä kertaa vahvistamme joukkoamme ICT:n ja relesuojauksen ammattilaisilla.
ICT-asiantuntija
Fingridin IT-palvelut tuodaan Helsingin toimipisteeseen sisäiseksi palveluksi. Työnimellä ”Sinun IT-palvelusi” –toimivan palvelupisteen tavoitteena on korkea loppukäyttäjä-tyytyväisyys, kustannustehokkuus ja toimiminen IT-asioiden ensimmäisenä kontaktipisteenä. Alkuvaiheessa palvelupisteeseen rekrytoidaan kaksi asiantuntijaa.

Relesuojauksen ja sähköasema-automaation asiantuntija
Verkkojärjestelmät-yksikkö vastaa kantaverkon suojaus- ja ohjausjärjestelmien toteutusperiaatteiden määrittelyistä, sekä toimii teknisenä tukena ja laadun varmistajana sähköasemien suojaus- ja ohjausjärjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa ja kunnonhallinnassa.  

Tavoitteenamme on siirtyä täysin digitaalisiin toisiojärjestelmiin lähivuosien aikana ja sinun tehtävänäsi on määritellä, toteuttaa ja jalkauttaa hallittu muutos. Tehtävässä hyödynnät omaa laajaa ja syvällistä kokemustasi sähköasemien toisiojärjestelmistä tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien avainhenkilöiden kanssa.

Lisätietoa tehtävistä ja hakemista tehtäviin löytyy täältä.