;
1.9.2016 12.35
Projektit, Ajankohtaista

Läheltä piti? -turvallisuushavaintokampanja paljastaa vaaranpaikat ja huomioi hyvät toimintatavat

Fingrid järjestää 1. - 30.9.2016 kampanjan kannustaakseen kaikkia Fingridin työmailla ja -kohteissa työskenteleviä tekemään turvallisuushavaintoja. Havaintojen avulla voidaan löytää piileviä vaaratekijöitä ja ennaltaehkäistä työtapaturmia.
Fingridissä on jo usean vuoden ajan tehty työtä työturvallisuuden parantamiseksi. Vuoden 2016 keskeisenä teemana on työturvallisuustavoitteiden ja toimintamallien vieminen osaksi työmaiden jokapäiväistä arkea.
 
Läheltä piti? -turvallisuushavaintokampanja kannustaakin työmailla ja muissa Fingridin kohteissa työskenteleviä tunnistamaan ja ilmoittamaan vaaranpaikat jo ennen kuin mitään ikävää sattuu. Havainto voi olla myös positiivinen huomio hyvästä toimintatavasta tai olosuhteesta. Kaikki kampanjan aikana havainnon tehneet henkilöt palkitaan ensiapulaukulla.
 
Fingridin työmailla ja muissa kohteissa työskentelevät henkilöt voivat tehdä ilmoituksen puhelimella, tabletilla tai pöytäkoneella Fingridin käytössä olevaan NordSafety-raportointijärjestelmään.
 
Työturvallisuustiedon keräämiseen ja raportointiin tarkoitettu järjestelmä on hyvä esimerkki siitä, kuinka nykyaikaisilla työkaluilla voidaan parantaa työturvallisuuden seurantaa ja työturvallisuustasoa sekä seurata laadullisten asioiden toteutumista Fingridin työmailla.
 
Lisätietoja:
Karri Koskinen
erikoisasiantuntija, turvallisuus
puh. 030 395 5205