;
4.11.2016 10.40
Ajankohtaista, Projektit

Fingridin työmaiden turvallisuus- ja tekstiviesti-ilmoitukset uuteen järjestelmään

Uuteen järjestelmään siirtyminen on osa Fingridin digitalisaatio-uudistusta, jonka tarkoituksena on vähentää saman tiedon esittämistä useassa eri järjestelmässä ja tehostaa eri järjestelmien välistä tiedonvaihtoa. Uusi turvallisuusilmoituslomake on lisäksi yhteensopiva eri mobiililaitteiden kanssa.
Työmaiden turvallisuusilmoitus laaditaan kaikkien Fingridin työmailla liikkuvien turvallisuuden varmistamiseksi. Fingridin palvelutoimittaja kirjaa ilmoitukseen työhön liittyviä yhteystietoja sekä työskentelyyn liittyviä riskejä, suunnitelmia ja vaatimuksia. Turvallisuusilmoituslomake täytetään internetissä ja lähetetään käsiteltäväksi Fingridiin. Ilmoituksen tehdään uuteen järjestelmään 14.11. alkaen.
 
Tekstiviesti-ilmoitusmenettely on osa Fingridin työturvallisuusjärjestelmää. Ilmoituksella saadaan tarkennettua tietoa Fingridin sähköasemilla, varavoimalaitoksilla ja voimajohdoilla olevista työryhmistä sekä meneillään olevista töistä. Ilmoituksen tehdään uuteen järjestelmään 7.11. alkaen.
 
Lisätietoa uudesta järjestelmästä, järjestelmän käyttöohjeet ja ilmoituksiin liittyvien henkilöiden yhteystiedot löytyy täältä.

Lisätietoja:
Henri Nevalainen, asiantuntija, käytönsuunnittelu
puh. 030 395 4232