;
6.4.2016 08.50
Ajankohtaista

Fingridin juhlavuonna ilme uudistuu nykypäivään

Tänä vuonna juhlimme Fingridin kaksikymmenvuotistaivalta kantaverkkotoiminnan esikuvana. Juhlavuoden kunniaksi Fingridin ilme on kokenut perusteellisen uudistuksen.
Vuonna 1996 marraskuun toiseksi viimeisenä päivänä Imatran Voima, Pohjolan Voima ja Suomen valtio allekirjoittivat kantaverkkoyhtiön perustamisasiakirjat. Seuraavana vuonna 1997 elokuun viimeisenä päivänä allekirjoitettiin tuohon mennessä Suomen suurin liiketoimintakauppa. Fingridin tarina oli saanut alkunsa.
 
Tänä vuonna juhlimme Fingridin kaksikymmenvuotistaivalta kantaverkkotoiminnan esikuvana. Juhlavuoden kunniaksi Fingridin ilme on uudistunut ja olemme muuttuneet dynaamisen punaiseksi ulkoasultamme. Uudella tunnuksella luomme linjakasta ja yhdenmukaista Fingrid-kuvaa. Haluamme olla avoimia, aktiivisia ja ajantasaisia. Uusi ilmeemme on keskeinen osa yrityksemme julkikuvaa ja se viestii luotettavuuttamme, ammattitaitoamme, yhteistyö- ja uudistumiskykyämme.
 
Yhdessä tehden on hyvä astua kohti Fingridin tulevia vuosikymmeniä.
 
Ilmeen luomisesta on vastannut luovan suunnittelun toimisto Marker Oy:n Jaakko Vanto. Fingrid pukeutuu uuteen punaiseen asuunsa vähitellen kevään 2016 aikana. Muutokset näkyvät vaiheittain mm. julkisilla verkkosivuillamme ja sosiaalisen median tileillämme.