;
2.11.2015 11.45
Ajankohtaista

Uusi Fingrid-lehti on ilmestynyt

Lehden teemoja ovat kantaverkko ja käyttövarmuus. Lehden pääkirjoituksessa Fingridin käyttötoiminnasta vastaava johtaja Reima Päivinen kertoo, että Fingridissä seurataan tarkasti sähkön tuotantorakenteessa tapahtuvia muutoksia meillä ja maailmalla. Mietimme, miten varmistetaan, että valot palavat ja teollisuus saa sähkönsä luotettavasti myös tulevaisuudessa. Avainasemassa on eri osapuolten tiivis yhteistyö parhaiden ratkaisujen löytämiseksi.
2.11. julkaistun lehden artikkelissa, Yhteiset markkinat tehokkain tapa varmistaa sähkön toimitusvarmuus, elinkeinoministeri Olli Rehn kertoo, että Suomen hallitus on sitoutunut energian sisämarkkinoiden luomiseen.
 
Sähkömarkkina-aiheiden lisäksi lehdestä voi lukea miten Fingridissä ollaan varauduttu mahdolliseen sähköpulaan ja kantaverkon viankorjaukseen, miten uusi sääntelymalli vakauttaa kantaverkkotariffia, miten varavoimageneraattorit voivat osallistua kysyntäjoustoon ja mitä verkkosääntö RfG tarkoittaa.
 
Luontoaiheet ovat esillä jutuissa, joissa kerrotaan YVA-menettelystä, luontoselvityksistä, metsäkanalinnuista ja huurteesta. 
 
Lisäksi lehdestä voi lukea viimeisimpiä kuulumisia kantaverkon investoinneista ja pian ajankohtaisista kysymyksistä, kuten Milloin joulukinkun saa paistaa?
Lehden digiversion löydät Julkaisut-sivuiltamme, painetun lehden voi tilata tilauslomakkeella.
 
Lisätietoja:
viestintäpäällikkö Marjaana Kivioja, puh. 030 395 5267