;
16.2.2015 11.30
Ajankohtaista

Lähetä kuva voimajohtopylväistä Fingridille

Ota kuva voimajohtopylväistä ja lähetä se Fingridille julkaistavaksi! Fingrid kysyy nyt yleisöltä kuvia voimajohtopylväistä eri puolelta Suomea, etelästä aina Lappiin saakka.

Tarkoituksena on kerätä kuvamateriaalia julkiseen kuvagalleriaan voimajohtorakenteista yleisön iloksi ja samalla näyttää, miten voimajohtopylväät ovat osa arkista maisemaamme. Fingrid julkaisee kaikki kampanjaan osallistuneet aiheen mukaiset kuvat sosiaalisen median tilillään Flickr-kuvapalvelussa. Lisäksi julkaisemme valikoituja otoksia tilillämme Instagramissa ja Facebookissa. Otoksesi voi päästä mukaan myös uutiskirjeeseemme, ja kesän 2015 lopulla julkaisemme uutisen muodossa koosteen kuvasaldosta.

Toivomme mukaan niin talvi- kuin kesäotoksia, ja kuvasi voi olla tuore tai vanhempi. Kuvien ottajien toivotaan liittävän kuvansa mukaan tiedon, mistä päin Suomea kuva on otettu. Mukaan voi liittää summittaisen tiedon (Itä-Suomi) tai tarkemman osoitteen (katu, paikkakunta). Lisäksi jos kuvan ottaja ilmoittaa nimensä tai nimimerkkinsä kuvan lähetyksen yhteydessä, julkaisemme myös sen kuvan tiedoissa. Mikäli et halua nimeäsi mukaan, voit ilmoittaa tästä erikseen jolloin emme nimeä julkaise.

Mikäli yhdeltä kuvaajalta tulee useampi kymmenen kuvaa, pidätämme oikeuden määrän rajaamiseen. Lisäksi muistathan kuvia ottaessasi noudattaa asianmukaista turvallisuutta - emme julkaise kuvia joissa on turvallisuuden suhteen otettu riskejä.

Kuvien toimitusosoite on:
webmaster@fingrid.fi
(webmaster at fingrid.fi)


Onnea voimajohtopylväiden bongailemiseen!


Fingrid Flickr-sivustolla

  Lisätiedot:
Janika Seppälä, p. 030 395 5169

Tiedotetta päivitetty 24.2: Lisätty Facebook. Pinterest-tili vaihdettu Flickr-tiliin kuvien julkaisupaikkana, jotta kuvien katselu ei vaatisi sisäänkirjautumisia ja olisi siten mahdollisimman helppoa!  Jo kuvansa laittaneita informoitu.