;
10.6.2015 10.00
Lehdistötiedotteet, Ajankohtaista

Kuvaa voimajohtopylväs!

Ota kuva voimajohtopylväistä ja lähetä se julkaistavaksi Fingridille - tervetulleita ovat kuvat aina eteläisestä Suomesta Lapin pohjoisimmille maille. Myös selfiet sallittu!Fingridin helmikuussa aloittama kuvakampanja jatkuu. Tarkoituksena on kerätä kuvia voimajohtorakenteista Fingridin julkiselle tilille Flickr-kuvapalvelussa. Fingrid julkaisee kaikki kampanjaan osallistuneet aiheen mukaiset kuvat tilillään Flickr-palvelussa. Lisäksi julkaisemme valikoituja otoksia tilillämme Instagramissa ja Facebookissa. Otoksesi voi päästä mukaan myös uutiskirjeeseemme, ja kesän 2015 lopulla julkaisemme uutisen muodossa koosteen kuvasaldosta.

Lähettämällä kuvan et luovuta kaikkia kuvan oikeuksia Fingridille - jos haluaisimme käyttää kuvaasi muissa tarkoituksissa kuin tässä tiedotteessa on mainittu, ottaisimme yhteyttä kuvan lähettäjään ja kysyisimme mahdollisuutta lunastaa kuva Fingridille!

Toivomme mukaan niin talvi- kuin kesäotoksia, ja kuvasi voi olla tuore tai vanhempi. Voit kuvata itsesi tai kaverisi samoissa maisemissa voimajohtopylväiden kanssa, tai ottaa vain kuvan pylväistä. Kuvan voi ottaa niin puhelimella, pokkarilla kuin järjestelmäkamerallakin. Kuvien ottajien toivotaan liittävän kuvansa mukaan tiedon, mistä päin Suomea kuva on otettu. Mukaan voi liittää summittaisen tiedon (Itä-Suomi) tai tarkemman osoitteen (katu, paikkakunta). Lisäksi jos kuvan ottaja ilmoittaa nimensä tai nimimerkkinsä kuvan lähetyksen yhteydessä, julkaisemme myös sen kuvan tiedoissa. Mikäli et halua nimeäsi mukaan, voit ilmoittaa tästä erikseen jolloin emme nimeä julkaise.

Mikäli yhdeltä kuvaajalta tulee useampi kymmenen kuvaa, pidätämme oikeuden määrän rajaamiseen. Lisäksi muistathan kuvia ottaessasi noudattaa asianmukaista turvallisuutta - emme julkaise kuvia joissa on turvallisuuden suhteen otettu riskejä.

Kuvien toimitusosoite on:
webmaster@fingrid.fi
(webmaster at fingrid.fi)

Onnea voimajohtopylväiden bongailemiseen!

Fingrid Flickr-sivustolla
 
Fingrid Instagramissa


Lisätiedot:
Janika Seppälä, p. 030 395 5169


Alkuperäinen tiedote julkaistu 16.2.2015