;
29.1.2014 10.00
Ajankohtaista

Fingrid tutustuttaa nuoret energia-alaan

Fingrid on lähtenyt mukaan Energiateollisuus ry:n kesätyökampanjaan. Sanoita itsellesi kesäduuni -kampanjaan osallistumalla 14 - 17-vuotiaat nuoret voivat päästä 2 viikon kesätyöjaksolle Fingridissä kesällä 2014. Kyse on työmarkkinakeskusjärjestöjen yhteisestä Tutustu työelämään ja tienaa -kesätyöharjoitteluohjelmasta.
Osallistuminen tapahtuu sanoittamalla energia-alan ammatteihin liittyvä musiikkikappale tai runo – tuotoksen voi palauttaa tekstinä tai vaikkapa musiikkivideona. Nuoret voivat etsiä vinkkejä sanoituksiinsa tai runoonsa Energiateollisuus ry:n nuorille suunnatulta Energiamaailma-sivustolta.

Kampanjalla halutaan tarjota nuorille mahdollisuuden saada kannustavia ensimmäisiä työkokemuksia ja samalla auttaa syrjäytymisen ehkäisyssä, sekä tutustuttaa nuoria energia-alan tarjoamiin mahdollisuuksiin ja suureen ammattien kirjoon. Peruskoululaisille ja lukiolaisille tarkoitettu koululaisten kesäharjoitteluohjelma, alkuperäiseltä nimeltään "Tutustu työelämään - tienaa tonni" luotiin vuonna 1992.

Kilpailu on käynnissä 28.2. asti. Fingrid arpoo kilpailuun osallistujien joukosta 2 viikon työhön tutustumisjakson voittaja(t). Kilpailuun osallistutaan lähettämättä oma sanoitus Energiateollisuudelle. Tarkemmat lisätiedot löydät kampanjan sivuilta.

Lisätietoa Sanoita itsellesi kesäduuni -kampanjasta:
http://energiamaailma.fi/sanoita-itsellesi-kesaduuni/

Lisätietoa Tutustu työelämään ja tienaa -kampanjasta EK:n sivuilla:
http://www.ek.fi/ek/fi/innovaatiot_ym/koulutuspolitiikka_osaaminen/kesatyo.php