;
13.1.2012 15.00
Ajankohtaista, Kansainväliset uutiset

Keskustelutilaisuus ENTSO-E voimalaitosten järjestelmäteknisiä vaatimuksia käsittelevästä verkkosäännöstä

Fingrid järjestää keskustelutilaisuuden ENTSO-E:n voimalaitosten järjestelmäteknisiä vaatimuksia, Requirements for generators (RfG), koskevasta verkkosäännöstä. Tilaisuus järjestetään torstaina 16.2.2012 Helsingissä Sokos Hotel Presidentissä klo 10.00 - 16.00.

​ENTSO-E:n sivuilla on 27.10.2011 julkaistu luonnos verkkosäännöstä (linkki tiedotteen lopussa). Julkisen kuulemisen kohteeksi tuleva dokumentti julkaistaan tammikuun lopussa. Kuulemisjakso kestää noin kaksi kuukautta, jonka aikana sidosryhmät voivat toimittaa kommenttejaan viralliseen kuulemisprosessiin ENTSO-E:n sivujen kautta.
ENTSO-E järjestää verkkosääntöön ja sen julkiseen kuulemiseen liittyvän tilaisuuden 15.2.2012 Brysselissä (linkki tiedotteen lopussa).

Fingridin järjestämän kansallisen keskustelutilaisuuden tavoitteena on jakaa säännöstöön ja sen julkiseen kuulemiseen liittyvää informaatiota ja näkemyksiä sekä taustoittaa säännöstön rakennetta ja sen sisältöä. Tilaisuudessa kuullaan myös Energiamarkkinaviraston sekä kansallisten intressiryhmien edustajien näkemyksiä säännöstöstä ja sen valmisteluprosessista. Linkki keskustelutilaisuuden ohjelmaan löytyy tiedotteen lopusta.

Tilaisuudessa kerrotaan lyhyesti myös Fingridin kansallisten voimalaitosten järjestelmäteknisten vaatimusten vuonna 2012 tapahtuvan uudistuksen sisällöstä ja aikataulusta.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen 31.1.2012 mennessä sähköpostitse Ella Käck, etunimi.sukunimi@fingrid.fi, ilmoittautuessa ilmoita nimesi, sähköpostiosoitteesi ja yritys/yhteisö jota edustat.

Fingrid varaa oikeuden rajoittaa saman yrityksen osallistujamäärää tarvittaessa.