Tule meille töihin!

Fingridin yli 300 työntekijästä valtaosa työskentelee asiantuntijatehtävissä. Helsingin Käpylässä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi meillä on toimipaikat Hämeenlinnassa, Oulussa, Petäjävedellä, Rovaniemellä ja Varkaudessa.

Julkaisemme avoimet paikkamme tällä sivulla ja sosiaalisen median kanavissamme LinkedIn:ssä, Twitterissä ja Facebookissa. 

Haemme parhaillaan

Toisiojärjestelmäasiantuntija Helsinkiin

Tehtävänäsi on toisiojärjestelmien kehittäminen ja projektien määrittely sekä valvonta. Osallistut FAT- ja SAT-toimintaan. Pääasialliset vastuusi keskittyvät ohjausjärjestelmiin, ala-asemiin ja väylätekniikkaan. Olet mukana toisiojärjestelmien tulevaisuuden toteutustapojen kehittämisessä ja pääset hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Tulevan tehtäväsi painopisteet määräytyvät osaamisesi, mielenkiintosi ja yksikön tarpeiden perusteella.

Olet sähköautomaatio- tai ICT-taustainen insinööri tai diplomi-insinööri. Etsimme avointa ja innostunutta työkaveria, jolla on aitoa kiinnostusta tiedon jakamiseen ja asioiden kehittämiseen. Tiimissä pääset mukaan positiiviseen ja kehityshenkiseen porukkaan, josta löytyy suunnittelu-, koestaja- ja teollisuustaustaisia osaajia.

Lue lisää ja hae 4.12. mennessä.

A
siantuntijaa strategiseen verkkosuunnitteluun

Tehtävänäsi on sähkön riittävyysanalysointimenetelmien kehittäminen sekä sen eurooppalaisen kehittymisen seuranta. Vastuullasi on myös BID3-mallin ylläpito, kehittäminen ja käyttö Fingridin tarpeisiin. Osaamisesi ja mielenkiinnonkohteidesi mukaan vastuualueeseen voidaan sisällyttää myös mallinnustyökalun integrointi erilaisiin tietolähteisiin sekä työkalujen kehittäminen. Pääset myös osallistumaan sekä kansainvälisiin, Pohjoismaisiin että kahdenvälisiin suunnitteluhankkeisiin. 

Arvostamme oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, pitkäjänteisyyttä ja innovatiivisuutta.  Osaamme arvostaa hyviä vuorovaikutustaitojasi sekä kykyäsi tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Lue lisää tehtävästä ja hae 25.11. mennessä.

Tasehallinnan käyttöinsinööriä 

Tehtäviisi kuuluu sähkönkulutuksen ja tuotannon tasapainon ylläpito, käyttöreservien hallinta ja kantaverkon häviösähkön hankinta. Työhön sisältyy jatkuva yhteistyö naapurimaiden kantaverkkoyhtiöiden valvomoiden kanssa sekä yhteydenpito koti- ja ulkomaisiin sähkömarkkinaosapuoliin.

Sinulla on tehtävään soveltuva sähköalan insinöörin koulutus ja kiinnostusta perehtyä voimajärjestelmään, sen käyttöön sekä sähkömarkkinoiden toimintaan. Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta paineensietokykyä sekä kykyä reagoida ja tehdä nopeita päätöksiä yllättävissäkin tilanteissa. Tehtävä on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä.

Lue lisää ja hae 22.11. mennessä.

Data-analytiikka-asiantuntijaa Helsinkiin


Data-analytiikka -asiantuntijan tehtävässä keskeisintä on rakentaa ja kehittää data-analytiikan ja tietovaraston palveluja yhdessä liiketoimintojen kanssa siten, että dataa hyödynnetään Fingridillä jatkossa entistä tehokkaammin ja tuottavammin. Datanhallinta on kiinteästi liitoksissa yhtiön ydinliiketoimintojen kehittämiseen ja yhtiön strategiaan.

Onko sinulla aktiivinen ja positiivinen ote sekä kehitysorientoitunut asenne. Ymmärrät datan saatavuuden ja laadun merkityksen yhtiön liiketoiminnan kehittämisen kannalta ja osaat auttaa liiketoimintoja priorisoimaan ja hyödyntämään dataa toiminnassaan. 

Lue lisää ja hae 22.11. mennessä.

Avoin hakemus

Jätä avoin työhakemus tästä. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja halutessasi myös ote opintosuorituksista.

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutustu fingridiläisiin
Sulje