Tule meille töihin!

Fingridin yli 300 työntekijästä valtaosa työskentelee asiantuntijatehtävissä. Helsingin Käpylässä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi meillä on toimipaikat Hämeenlinnassa, Oulussa, Petäjävedellä, Rovaniemellä ja Varkaudessa.

  

Julkaisemme avoimet paikkamme tällä sivulla ja sosiaalisen median kanavissamme LinkedIn:ssä, Twitterissä ja Facebookissa. 

Etsimme tällä hetkellä voimajärjestelmän suunnittelun asiantuntijaa

Fingridin voimajärjestelmän suunnittelu - yksikkö vastaa kantaverkon pitkän aikavälin verkkosuunnittelusta sekä järjestelmäteknisestä suunnittelusta sisältäen mm. siirtorajojen, käyttövarmuuden ja vikavirtojen laskentaa.

Etsimämme henkilön vastuulla 
on verkostolaskentaselvitykset, erityisesti vikavirtaselvitykset ja maasulkuvirtoihin liittyvät selvitykset. Lisäksi tehtäviisi kuuluu voimajärjestelmän suunnittelun tehtävät ja työkalujen kehittäminen, erityisesti verkostolaskentaan käytettävien sovellusten kehittäminen ja ylläpito. 

Tehtävässä menestyminen vaatii voimajärjestelmän ja sen toiminnan teoreettista ja käytännön tuntemusta. Sähkönsiirtojärjestelmäosaamista ja erilaisten laskentajärjestelmien monipuolista tuntemusta ja intoa kehittää järjestelmäsuunnittelun työkaluja. Omaathan tehtävään soveltuvan yliopistotason tutkinnon.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, innovatiivisuutta, pitkäjänteisyyttä ja kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on hyvä englannin kielen taito ja vahvat vuorovaikutustaidot. 

Fingridissä saat mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Lue lisää tästä tehtävästä, lisätietojen antajasta ja hakuohjeista  täällä. Huomaathan, että hakuaikaa on 25.11.2018 asti. 


Avoin hakemus

Jätä avoin työhakemus tästä. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja halutessasi myös ote opintosuorituksista.

Tutustu fingridiläisiin
Sulje