Tule meille töihin!

Fingridin yli 300 työntekijästä valtaosa työskentelee asiantuntijatehtävissä. Helsingin Käpylässä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi meillä on toimipaikat Hämeenlinnassa, Oulussa, Petäjävedellä, Rovaniemellä ja Varkaudessa.

  

Julkaisemme avoimet paikkamme tällä sivulla ja sosiaalisen median kanavissamme LinkedIn:ssä, Twitterissä ja Facebookissa. 

Nyt meillä on haussa

 
ICT-asiantuntija

Haemme reilun vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen ICT-asiantuntijaa. Oletko sinä se rohkea, innokas ja erinomaisen asiakaspalveluasenteen omaava henkilö, joka haluaa liittyä energiseen tiimiimme?

Lue lisää ja hae 21.4. mennessä.


Sähköasema-asiantuntija

Haemme Pohjois-Suomen aluetoiminta-yksikköön Ouluun toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen sähköasema-asiantuntijaa. Tehtäviisi kuuluu alueen 0,4-400 kV sähköasemalaitteiden, -rakennusten ja -alueiden kunnossapidon suunnittelu ja budjetointi, sekä töiden tilaaminen ja toteutuksen valvonta. Vastuullasi on investointi- ja perusparannushankkeiden esittäminen sekä niihin osallistuminen. Lisäksi vastaat paikallisvalvonnasta sekä sähköasematietojen ylläpidosta.

Lue lisää ja hae 3.5. mennessä


Johtoreittisuunnittelun asiantuntija

Haemme asiantuntijaa kantaverkon uusien johtoreittien suunnitteluun, osallistumaan ympäristövaikutusselvitysten laatimiseen ja kaavoitustyöhön sekä voimajohtohankkeisiin liittyvien lausuntopyyntöjen ja lupahakemusten laadintaan. Vastuullesi kuuluvat myös sähköasemien voimajohtojärjestelyjen suunnitteleminen, voimajohtohankkeiden kustannusarvioiden laatiminen sekä muut voimajohtoprojektin tukemiseen liittyvät tehtävät. Olet AMK- tai DI-taustainen sähköalan osaaja, jolle on jo kertynyt työkokemusta vähintään 3–5 vuoden ajalta.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae viimeistään 7.5.

Avoin hakemus   

 

Jätä avoin työhakemus tästä. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja halutessasi myös ote opintosuorituksista.

 

 

 

Tutustu fingridiläisiin
Sulje