;

Tule meille oman työn toimitusjohtajaksi!

Meitä fingridiläisiä on kaikkiaan noin 400. Suurin osa meistä työskentelee asiantuntijatehtävissä Helsingin Käpylässä, mutta meillä on toimipaikat myös Hämeenlinnassa, Oulussa, Jyväskylässä, Rovaniemellä, Vaasassa ja Varkaudessa.

Julkaisemme avoimet työpaikkamme tämän sivun lisäksi myös sosiaalisen median kanavissamme. 

Haemme parhaillaan 

Diplomityöntekijää

Tule tutkimaan tulevaisuuden ilmastoneutraalin Suomen sähkömarkkinaa - diplomityöpaikka odottaa sinua! Energiamurros ja siirtyminen puhtaaseen sähköntuotantoon edellyttää muutoksia sähkömarkkinoiden toimintalogiikkaan ja rakenteisiin. Diplomityössä on tarkoitus tutkia miten uusien sähkömarkkinasääntöjen kehitys ja muutokset tulisi huomioida mallinnettaessa sähköjärjestelmän toimintaa pitkällä aikavälillä. Käytännössä työssä on tarkoitus tutustua uusiin alueellisiin ja eurooppalaisiin menetelmiin ja analysoida niiden vaikutuksia. Vaikutusanalyysissa menetelmät kuvataan sähkömarkkinoiden mallinnustyökalulle ja simuloidaan niiden vaikutuksia.

Diplomityön yksityiskohtaista sisältöä voidaan suunnata oman mielenkiintosi ja osaamisesi mukaisesti. Diplomityön tekemisen ohessa sinun on mahdollista päästä mukaan muihin strategisen verkkosuunnittelun hankkeisiin. Tehtävä on määräaikainen ja kestoltaan noin 8 kuukautta. Työn aloitusajankohta on joustava, sopivan hakijan löydyttyä työ voidaan aloittaa nopeastikin.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae 1.11. mennessä! 

ICT-asiantuntijaa Helsinkiin

Olet kiinnostunut kasvattamaan osaamistasi muuttuvassa toimintaympäristössä. Voit olla työurasi alkutaipaleella oleva asiantuntija tai pidempään alalla työskennellyt tekijä. Olet hankkinut perusosaamisen erilaisten infrastruktuurialustojen ylläpito- ja kehitystehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin motivaatio ja into ICT-infrastruktuuripalveluihin liittyviä tehtäviä kohtaan sekä aito halu oppia uutta.

Tehtäviisi kuuluu virtualisoidun ja fyysisen palvelinympäristön ylläpito- ja tukitehtävien koordinointia, alustainfrastruktuurin kehitystehtäviä, palveluihin liittyvien muutospyyntöjen koordinointia, osallistumista liiketoimintojen ICT-liitännäisiin kehitysprojekteihin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työtehtävän, kilpailukykyiset edut ja viihtyisän työympäristön. Meillä pääset oppimaan uutta ja kehittymään asiantuntijaksi osaavien työkavereiden ympäröimänä!

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae 29.10. mennessä. 

 


Kesätyöpaikat


Kesätyöpaikat kesälle 2022 julkaistaan jälleen vuodenvaihteessa. Seuraa www-sivuja ja Fingridin some-kanavia!

Avoin hakemus

Jos meillä ei tällä hetkellä ole avoinna sinua kiinnostavia työtehtäviä, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja halutessasi myös ote opintosuorituksista.Alla oman työn toimitusjohtajat kertovat mikä on parasta työssään.

Parasta työssäsi?
Sulje