Tule meille töihin!

Fingridin yli 300 työntekijästä valtaosa työskentelee asiantuntijatehtävissä. Helsingin Käpylässä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi meillä on toimipaikat Hämeenlinnassa, Oulussa, Petäjävedellä, Rovaniemellä ja Varkaudessa.


Julkaisemme avoimet paikkamme tällä sivulla ja sosiaalisen median kanavissamme LinkedIn:ssä, Twitterissä ja Facebookissa. Tällä hetkellä etsimme:


Käyttöasiantuntijaa, jonka päävastuualueena on Itä-Suomen alueen kytkentöjen suunnittelu, käyttötoiminnan kehittäminen sekä paikalliskäytön tilaaminen. Tehtäviin kuuluu myös alueen työturvallisuus- ja sähköturvallisuusasioiden hoitaminen. Lisäksi käyttöasiantuntija osallistuu yhteydenpitoon asiakkaiden suuntaan liittyen siirtokeskeytyksiin ja niiden suunnitteluun. Tehtävän toimipaikka on Varkaudessa, mutta työ on varsin liikkuvaa. Lue lisää ja hae viimeistään 8.6. täällä.

 

Lakimiestä osallistumaan vaihteleviin ja vaativiin energia-alan hankkeisiin. Fingridissä tehtäväsi ovat monipuoliset ja laaja-alaiset, kuten yritysjuristilla yleensäkin. Erilaisten sopimusten laadinta ja neuvottelut ovat työssäsi tavallisia tilanteita, joissa sinulla on aktiivinen rooli. Et pelkää tarttua uusiin haasteisiin liittyivät ne sitten energia-alan sääntelyyn, rahoitukseen, urakka- tai palveluhankintoihin. Tehtäväsi painopisteet määräytyvät osaamisesi, mielenkiintosi ja yksikön tarpeiden perusteella. Lisätietoa tehtävästä voit lukea täältä, jätäthän hakemuksesi 30.5. mennessä.

 

Fingrid vastaa Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta, yhdessä satojen palvelutoimittajiensa kanssa. Verkon hoito -yksikkö toimii vahvana asiantuntijatukena kaikissa tilaus-toimitusketjun vaiheissa ja vastaa muun muassa kantaverkko-omaisuuden elinkaaren hallinnasta, siihen liittyvästä ohjeistuksesta, koulutuksesta ja tilastoinnista. Helsingissä sijaitseva yksikkö etsii:

Automaatioasiantuntijaa

Automaatioasiantuntijan vastuulla on sähköasemien taloautomaatio kokonaisuudessaan kattaen mm. LVI-, taloturvallisuus- ja valvontatekniikan sekä digitalisaation. Tulet vastaamaan talotekniikan tulevaisuuden suuntaviivojen laatimisesta ja hallinnoit oman vastuualueesi kunnonhallinnanohjeistuksia. Avustat myös investointi- ja perusparannusprojekteja automaatioasioissa ja mahdollisesti ajoittain vedät itsekin pienehköjä projekteja. Kilpailutat kunnossapitohankekokonaisuuksia ja vedät muutaman hengen asiantuntijatiimiä, joka vastaa taloautomaation kehittämisestä.


Suunnittelijaa vuoden kestävään äitiyslomansijaisuuteen

Sinun vastuullasi on verkon hoito -yksikön asiantuntijoiden avustaminen mm. projektihankinnoissa, dokumentaationhallinnassa, verkko-omaisuuden tilastoinnissa ja kehityshankkeissa. Tulet perehtymään muuntajiin ja niihin liittyviin kunnonhallinnan ohjeistuksiin, dokumentaatioon ja tietojen ylläpitoon. Avustat muuntajien perushuoltoihin, uusinvestointeihin ja kunnonhallinnan sopimuksiin liittyvissä tehtävissä.

Vanhempien asiantuntijoiden tuuratessa syvällistä osaamista vaativissa substanssitehtävissä, kevennät heidän työkuormaansa mm. tilastoinnissa ja tietojärjestelmien ylläpidossa ja kehityksessä. Pääset näkemään omaisuuden hallintaa niin sähköasemien kuin voimajohtojenkin osalta sekä kartuttamaan monipuolisen kokemuksen tulevaisuuden tehtäviin sähkötoimialalla.

Lue lisää näistä tehtävistä ja hae 27.5. mennessä täällä.

  

Asiantuntijaa reservikaupankäynnin markkinapaikkojen kehittämiseen

Fingridin käytön kehitys -yksikkö vastaa sähköjärjestelmän käyttötoiminnan kehittämisestä sekä sähköjärjestelmän toimintaa turvaavien reservien hankinnasta.

Lähivuosina otamme käyttöön uudet pohjoismaiset ja eurooppalaiset työkalut sähköjärjestelmän reservien kaupankäyntiin. Etsimme asiantuntijaa kehittämään ja toteuttamaan uusien edistyksellisten työkalujen käyttöönottoa. Vastaat reservien kaupankäyntiin liittyvien tietojärjestelmien määrittelystä ja hallinnoit olemassa olevia tietojärjestelmiä.

Tutustu tehtävään täällä ja hae tähän yhtiössä täysin uuteen tehtävään 27.5. mennessä täällä.

  

Avoin hakemus

Jätä avoin työhakemus tästä. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja halutessasi myös ote opintosuorituksista.

  

Tutustu fingridiläisiin
Sulje