Tule meille oman työn toimitusjohtajaksi!

Meitä fingridiläisiä on kaikkiaan noin 380. Suurin osa meistä työskentelee asiantuntijatehtävissä Helsingin Käpylässä, mutta meillä on toimipaikat myös Hämeenlinnassa, Oulussa, Petäjävedellä, Rovaniemellä, Vaasassa ja Varkaudessa.

Julkaisemme avoimet työpaikkamme tämän sivun lisäksi myös sosiaalisen median kanavissamme. 
 

Etsimme parhaillaan

Asiantuntijaa Fingrid Datahubiin

Kiinnostaako työskennellä huipputiimin kanssa energiamarkkinoiden mielenkiintoisimmassa hankkeessa? Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen asiantuntijaa Helsinkiin Fingrid Datahub Oy:lle.

Tehtäviisi kuuluu valmistella yhdessä huipputiimimme kanssa datahubin käyttöönotto sähkön vähittäismarkkinoilla. Osallistut projektissa laajasti datahubin käyttöönottoa valmisteleviin tehtäviin sekä myöhemmin palvelumme ylläpitoon. Keskeinen osa työtäsi nyt liittyy datahubin liiketoimintaprosesseihin ja datahubin käyttöönottovalmisteluihin sidosryhmien kanssa.

Sinulla on intoa, asennetta ja kykyä työskennellä projektissamme muutoksen keskellä. Olet innokas perehtymään ja ottamaan rohkeasti haltuun uusia asioita. Sinulla on kokemusta sähkön vähittäismarkkinoista ja järjestelmien käyttöönottoprojekteista.  Koulutustaustasi on insinöörin tai muu soveltuva koulutus. Suullinen ja kirjallinen ilmaisusi on luontevaa, myös englanniksi. Kannat vastuun työstäsi ja tulosten saavuttamisestasi.

Mikäli koet energisen datahub projektiympäristömme omaksesi ja haluat mukaan mielenkiintoiseen hankkeeseen, älä epäröi jättää hakemusta 13.8. mennessä!

Ympäristöasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteeseemme.

Tehtäviisi kuuluu osallistuminen voimajohtohankkeiden ympäristövaikutusten arviointiin. Pääset tukemaan voimajohto- ja sähköasemaprojekteja ympäristöasioissa mm. koulutuksissa, työmaiden ympäristösuunnitelmien tarkastamisessa ja lisäselvitysten organisoinnissa. Teet CO2-laskentaa ja -raportointia sekä vastuullisuuteen liittyviä auditointeja. Sinulle kuuluvat myös sähköasemien kemikaaliturvallisuuteen liittyvät tehtävät. Toimenkuvaasi voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Lue lisää ja hae paikkaa tästä 16.8. mennessä.

 

Kesätyöpaikat

Hakuaika kesätyöpaikkoihin on tältä vuodelta päättynyt. 

Avoin hakemus

Jos meillä ei tällä hetkellä ole avoinna sinua kiinnostavia työtehtäviä, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja halutessasi myös ote opintosuorituksista.Alla oman työn toimitusjohtajat kertovat mikä on parasta työssään.

Parasta työssäsi?
Sulje