;

Tule meille oman työn toimitusjohtajaksi!

Meitä fingridiläisiä on kaikkiaan noin 400. Suurin osa meistä työskentelee asiantuntijatehtävissä Helsingin Käpylässä, mutta meillä on toimipaikat myös Hämeenlinnassa, Oulussa, Jyväskylässä, Rovaniemellä, Vaasassa ja Varkaudessa.

Julkaisemme avoimet työpaikkamme tämän sivun lisäksi myös sosiaalisen median kanavissamme. 

Haemme parhaillaan 

Voimajohtojen asiantuntija

Haemme Fingridille Verkon elinkaarenhallinta -yksikköön asiantuntijaa, jonka vastuualueella on sähkönsiirron kantaverkon suurjännitteiset voimajohdot. Yksikkö vastaa kantaverkon komponenttien ja rakenteiden elinkaarenhallinnan suunnittelusta, ohjeistuksesta ja raportoinnista sekä työturvallisuuden edistämisestä. Tehtävä voi sijoittua Helsingin lisäksi mihin tahansa Fingridin toimipaikoista.

Voimajohtojen asiantuntijana työskentelet tiiviisti osana voimajohtotiimiä, joka vastaa mm. voimajohtojen kunnossapidosta ja varautumisasioista. Tehtäviisi kuuluu laaja-alaisesti tekniset asiantuntijatehtävät liittyen sähköverkon tietojärjestelmiin, sekä voimajohtojen sähköisiin komponentteihin ja muihin rakenteisiin. Olet mukana suunnittelemassa ja kehittämässä voimajohtojen kunnossapitoa ja elinkaarenhallintaa. Lisäksi tehtävässä ollaan mukana erilaisissa kansainvälisissä vertailussa, joissa punnitaan kunnossapitomme ja toimintamme tehokkuutta. Toteutat myös T&K hankkeita.

Onko tämä sinun paikkasi? Lue lisää ja hae 19.12. mennessä.

Tulevaisuuden sähköverkon suunnittelijaa

Fingridin strateginen verkkosuunnittelu -yksikkö vastaa kantaverkon pitkän aikavälin suunnittelusta Suomen tarpeisiin. Vastaamme sähkömarkkinoiden analysoinnista, tulevaisuusvaihtoehtojen visiotyöstä, sähkön siirtokyvyn kehittämisestä ja kansainvälisestä suunnitteluyhteistyöstä. Etsimme vahvistusta strategisen verkkosuunnittelun verkostolaskentatiimiin.

Vastuullasi on puhtaan sähköjärjestelmän tarvitsemien kantaverkon vahvistusten suunnittelu ja erilaisten toteutusvaihtoehtojen analysointi osana verkostolaskentatiimiä. Verkkosuunnittelua teet PSS/E verkostolaskentatyökalulla. Voit olla urasi alkupuolella tai jo kokeneempi tekijä. Osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan vastuualueeseen voidaan sisällyttää myös verkostolaskentatyökalun integrointi erilaisiin datalähteisiin ja työkalujen kehittäminen. Pääset myös osallistumaan asiakasyhteistyöhön sekä kansainväliseen verkkosuunnitteluyhteistyöhön eurooppalaisella tasolla ja Itämeren alueella.

Haluatko tehdä työtä, jolla on merkitystä? Lue lisää ja hae 15.12. mennessä.


Tietoliikenneasiantuntijaa

Tehtävässä toimit asiantuntijaroolissa, osana sähköasema- ja voimajohtoprojekteja. Tehtävässä menestyminen edellyttää tietoliikennepalveluiden vaatimien teknisten ratkaisujen ja riippuvuuksien ymmärrystä eri toimijoiden välillä. Hyvien yhteistyö- ja viestintätaitojen avulla osaat sovittaa useista osapuolista koostuvat ratkaisut sujuvaksi kokonaisuudeksi.

Tehtävään kuuluu projektien tietoliikenneratkaisujen suunnittelu yhdessä projektien ja palvelutoimittajien kanssa, tarvittavien töiden ja palveluiden tilaaminen, aikataulutus ja valvonta yhtiön sisäisiltä ja ulkoisilta palvelutoimittajilta sekä projektitoiminnan ja prosessien kehittäminen.

Oletko sinä tuleva fingridiläinen? Lue lisää ja hae 7.12. mennessä.

 

Tietojärjestelmien ja sovellusten asiantuntijaa

Fingridin Käytön digitalisaatio -yksikkö vastaa kantaverkon käytössä tarvittavien tietojärjestelmien kehittämisestä ja prosessien sujuvoittamisesta. Yksikkö toimii linkkinä käyttäjien, ICT:n ja järjestelmätoimittajien välillä. Haemme nyt rentoon ja kehitysorientoituneeseen joukkoomme vahvistusta sähkömarkkinoiden ja kantaverkon käytössä tarvittavien tietojärjestelmien ja sovellusten kehitys- ja ylläpitotehtäviin sähkömarkkinaosapuolten ja Fingridin liiketoimintatarpeiden mukaisesti.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden laaja-alaiseen osaamisen kehittämiseen, tutustut sähkömarkkinoiden ja käyttötoiminnan prosesseihin ja toteutat niiden kehittymistä tukevia ratkaisuja. Tehtävässäsi saat käyttöösi hyvät työkalut sekä palvelutoimittajia toteuttamaan kehitystä kanssasi. Osaamisesi mukaan pääset osallistumaan myös muihin käyttötoiminnan digitalisoimisen hankkeisiin. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai yliopistotutkinto. Tehtävässä onnistumista tukee opiskeluiden tai työelämän kautta hankittu osaaminen tietojärjestelmien kehityksestä, datan käsittelystä tai sähkötekniikasta.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae 6.12. mennessä.

 

Asiantuntijaa tai suunnittelijaa verkkotietojen ylläpitoon

Fingridin omaisuuden digitalisointi -yksikkö vastaa Elvis-verkkotietojärjestelmän kehityksestä ja ylläpidosta, omaisuustietojen ylläpidosta sekä teknisistä dokumenteista ja niihin liittyvästä toiminnan kehityksestä yhteistyössä muiden omaisuuden hallinnan yksiköiden kanssa. Asiantuntijan päätehtävä on kantaverkon mallintaminen Fingridin Elvis-verkkotietojärjestelmään. Lisäksi tehtävä käsittää kantaverkon laajennuksien ja perusparannuksien tietomuutoksien hallintaa, tietojen ylläpitoprosessin kehitystehtäviä sekä Elvis-verkkotietojärjestelmän sovelluskehityksen suunnittelua.

Onko sinulla tehtävään soveltuva tekninen koulutus, esim. sähkötekniikan insinööri/diplomi-insinööri. Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva asiantuntija; pitkää kokemusta enemmän arvostamme kykyä ja halua oppia uutta. Tulet olemaan osa nuorekasta tiimiä, jossa on erinomainen henki ja työssään viihtyvä porukka. 

Olisiko tämä sinun paikkasi? Lue lisää ja hae 6.12. mennessä.

 


Kesätyöpaikat


Kesätyöpaikat kesälle 2022 julkaistaan jälleen vuodenvaihteessa. Seuraa www-sivuja ja Fingridin some-kanavia!

Avoin hakemus

Jos meillä ei tällä hetkellä ole avoinna sinua kiinnostavia työtehtäviä, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja halutessasi myös ote opintosuorituksista.Alla oman työn toimitusjohtajat kertovat mikä on parasta työssään.

Parasta työssäsi?
Sulje