Tule meille töihin!

Fingridin yli 300 työntekijästä valtaosa työskentelee asiantuntijatehtävissä. Helsingin Käpylässä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi meillä on toimipaikat Hämeenlinnassa, Oulussa, Petäjävedellä, Rovaniemellä ja Varkaudessa.

Julkaisemme avoimet paikkamme tällä sivulla ja sosiaalisen median kanavissamme LinkedIn:ssä, Twitterissä ja Facebookissa. 

Haemme parhaillaan

Tietojärjestelmäasiantuntijaa

Tietojärjestelmäasiantuntijan pääasiallinen tehtävä liittyy EU-rahoitteiseen INTERRFACE-hankkeeseen, jonka tavoitteena on kehittää sähkön tukku- ja vähittäismarkkinoihin liittyviä joustomarkkinoita yhteistyössä suomalaisten, virolaisten, latvialaisten ja muiden eurooppalaisten toimijoiden kanssa.

Tietojärjestelmäasiantuntijan tehtävänä on hankkeen vaatimien IT- alustojen hankinta tiiviissä yhteistyössä Fingridin ICT-toiminnon asiantuntijoiden kanssa. Markkinat- toiminnon tietojärjestelmäasiantuntijan tehtävässä oleellista on ymmärtää sähkömarkkinoiden toimintaa ja prosesseja, ja kyky nähdä, millaiset tietojärjestelmät palvelevat parhaiten sähkömarkkinaprosesseja.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae 22.9. mennessä.

HR-asiantuntijaa

HR-asiantuntijan tehtävässäsi painottuu erityisesti HRM-osaaminen, ja tehtävänkuvaasi kuuluvat muun muassa työsuhteen elinkaaren hallinta HR-järjestelmissä, työsuhdeasioiden ohjaus ja neuvonta, avustavat palkanlaskennan ja matkahallinnon tehtävät sekä henkilöstöraportointi. 

Meillä pärjäät oma-aloitteisella, innostuneella ja kehittymisorientoituneella otteella. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja 3-5 vuotta kokemusta HRM-tehtävistä. HR-asiantuntijan tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae 13.9. mennessä.

Avoin hakemus

Jätä avoin työhakemus tästä. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja halutessasi myös ote opintosuorituksista.

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutustu fingridiläisiin
Sulje