Tule meille oman työn toimitusjohtajaksi!

Meitä fingridiläisiä on kaikkiaan noin 380. Suurin osa meistä työskentelee asiantuntijatehtävissä Helsingin Käpylässä, mutta meillä on toimipaikat myös Hämeenlinnassa, Oulussa, Petäjävedellä, Rovaniemellä, Vaasassa ja Varkaudessa.

Julkaisemme avoimet työpaikkamme tämän sivun lisäksi myös sosiaalisen median kanavissamme. 

Sähkön riittävyyteen erikoistuva asiantuntija Helsinkiin

Fingridin strateginen verkkosuunnittelu -yksikkö vastaa kantaverkon pitkän aikavälin suunnittelusta hiilineutraalin Suomen tarpeisiin. Tehtäviisin kuuluu erityisesti sähkön riittävyyden analysointi ja analysointimenetelmien kehittäminen. Työtä tehdään yhdessä muiden eurooppalaisten ja Itämeren alueen kantaverkkoyhtiöiden kanssa. Vastuullasi on myös sähkömarkkinoiden mallinnustyökalujen ylläpito, kehittäminen ja käyttö Fingridin tarpeisiin. Voit olla urasi alkupuolella tai jo kokeneempi tekijä. 

Tehtävässä menestyminen vaatii yliopistotason koulutuksen lisäksi sähkömarkkinoiden ja -järjestelmän toiminnan teoreettista ja käytännön tuntemusta. Suurten tietomassojen kanssa työskentelystä, ohjelmoinnin perustaidoista, todennäköisyyslaskennan ja tilastomatematiikan osaamisesta on etua työssä.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae energiseen joukkoomme kasvamaan voimajärjestelmän asiantuntijaksi 25.4. mennessä!

 

Luova sähkötekniikan osaaja Helsinkiin

Sinun vastuullasi on puhtaan sähköjärjestelmän tarvitsemien verkkovahvistusten ja teknisten ratkaisujen suunnittelu ja erilaisten toteutusvaihtoehtojen analysointi. Voit olla urasi alkupuolella tai jo kokeneempi tekijä. Osaamisesi ja mielenkiinnonkohteidesi mukaan vastuualueeseen voidaan sisällyttää myös verkostolaskentatyökalun integrointi erilaisiin datalähteisiin ja työkalujen kehittäminen. Pääset myös osallistumaan kansainväliseen verkkosuunnitteluyhteistyöhön eurooppalaisella tasolla ja Itämeren alueella.

Tehtävässä menestyminen vaatii soveltuvan tutkinnon lisäksi intoa ja valmiuksia ymmärtää voimajärjestelmää ja sen toimintaa sekä hyödyntää ja kehittää erilaisia järjestelmäsuunnittelun laskentatyökaluja. Ohjelmointiosaamisesta (esim. Python) ja kokemuksesta suurten tietomassojen kanssa työskentelystä on etua työssä.

Olisiko tämä sinun paikkasi? Lue lisää ja hae energiseen joukkoomme 25.4. mennessä!

 

Integraatioarkkitehti Helsinkiin

Fingridissä tehtäviisi kuuluvat integraatioratkaisujen kehitys ja hallinta yhdessä liiketoiminnan, integraatiotiimisi ja palvelutoimittajaverkon kanssa. Vastaat integraatioista aina asiakastarpeesta laadukkaisiin lopputuloksiin sekä integraatiotoiminnan yleisestä kehityksestä. Toteutat IT-projektipäällikkönä tietojärjestelmähankkeita yhdessä muiden asiantuntijoiden ja palvelutoimittajien kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja relevanttia työkokemusta useita vuosia sekä hyvää tuntemusta eri integraatiotyökaluista sekä integraatioarkkitehtuurin kehittämisestä. Omaat käytännön kokemusta integraatioratkaisujen ja rajapintapalveluiden kehittämisestä sekä hallinnasta. Englanniksi työskentely sujuu sinulta hyvin!

Meillä työn joustavuus ja etätyömahdollisuudet ovat kohdallaan ja työsuhde-edut kilpailukykyiset. Fingridiläisenä olet osa tiimiä, jota yhdistää ennakkoluulottomuus ja rohkeus, kun viemme Suomea yhdessä kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää.

Oletko sinä tuleva työkaverimme? Lue lisää ja hae 4.5. mennessä!


Kesätyöpaikat


Kesätyöpaikkojen haku on tältä vuodelta päättynyt 28.2. Kiitos kaikille hakemuksen jättäneille!

Avoin hakemus

Jos meillä ei tällä hetkellä ole avoinna sinua kiinnostavia työtehtäviä, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja halutessasi myös ote opintosuorituksista.Alla oman työn toimitusjohtajat kertovat mikä on parasta työssään.

Parasta työssäsi?
Sulje