Tule meille töihin!

Fingridin yli 300 työntekijästä valtaosa työskentelee asiantuntijatehtävissä. Helsingin Käpylässä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi meillä on toimipaikat Hämeenlinnassa, Oulussa, Petäjävedellä, Rovaniemellä ja Varkaudessa.

Tällä hetkellä haemme:

Kesätyöntekijöitä

Lue lisää täältä  ja hae 28.2. mennessä.

 

Projekti- ja ohjelmistorobotiikan asiantuntijaa

Tehtäviisi kuuluu
• osallistuminen kansainvälisten ja muiden tietojärjestelmähankkeiden toteutukseen IT lead –roolissa yhdessä muiden asiantuntijoiden ja palvelutoimittajien kanssa
• ohjelmistorobotiikkaratkaisujen kehitys ja hallinta eri prosesseissa ja projektivaiheissa
• toimia osana ohjelmistorobotiikkakehitystiimiä.

Tutustu tähän tehtävään ja hakuohjeisiin täällä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyä, joten kannattaa laittaa hakemus sisään mahdollisimman pian. 

 

Talous- ja analytiikkapäällikköä

Sinun vastuullasi ovat konsernin ulkoinen ja sisäinen laskenta sekä analytiikan kehittäminen. Tiimissäsi työskentelee neljä laskennan ja analytiikan asiantuntijaa. Sinulla on kokemusta vaativista taloushallinnon tehtävistä ja sitä kautta muodostunut laaja kokonaisnäkemys talousfunktiosta ja sen eri osa-alueista. Sinulla on hyvä ymmärrys IFRS -konsernilaskennasta, tilinpäätösraportoinnista, listayhtiön hallintotavoista sekä verotuksesta. Lisäksi arvostamme Business Intelligence-näkemystä sekä osaamista modernin raportoinnin työvälineistä. 

Tutustu tähän tehtävään ja hakuohjeisiin täällä. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 6.3.2018.

 

Avoin hakemus

Jätä avoin työhakemus tästä. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja halutessasi myös ote opintosuorituksista.

  

Tutustu fingridiläisiin
Sulje