Tule meille oman työn toimitusjohtajaksi!

Meitä fingridiläisiä on kaikkiaan noin 380. Suurin osa meistä työskentelee asiantuntijatehtävissä Helsingin Käpylässä, mutta meillä on toimipaikat myös Hämeenlinnassa, Oulussa, Petäjävedellä, Rovaniemellä, Vaasassa ja Varkaudessa.

Julkaisemme avoimet työpaikkamme tämän sivun lisäksi myös sosiaalisen median kanavissamme. 

Haemme parhaillaan

Regional Security Coordination Engineer in Copenhagen

Are you electrical engineer with an eager to work abroad as a part of your career plan? Would you like to gain international experience, widen your network and get to known with your Nordic colleagues? Are you interested in living urban culture of Copenhagen? This is your opportunity!

For the position by clicking here as soon as possible, latest by 9th of October 2020.

Energiaselvityksen suunnittelija

Haemme suunnittelijaa vahvistukseksi vastuulliseen ja ammattitaitoiseen tiimiimme. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset energiaselvityksen ja tasepalvelun tehtävät. Toimenkuva muodostuu joustavasti sekä operatiivisesta tehtävistä, kuten kantaverkon häviöiden laskennasta, että erillisistä selvitystöistä. Tehtävä on määräaikainen ja sen arvioitu kesto on kaksi vuotta. Sinulla on tehtävään soveltuva sähköalan tutkinto (esim. AMK sähkövoimatekniikka), halua ja kyvykkyyttä oppia uutta sekä joustavuutta tehdä erilaisia tehtäviä. Arvostamme tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän osaavien asiantuntijoiden joukossa. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti, saat viihtyisän työympäristön, mukavat kollegat sekä kilpailukykyiset edut.

Jos tunnistit itsesi, hae mukaan energiseen joukkoomme 9.10. mennessä!

Kesätyöpaikat

Kesätyöpaikkamme kesälle 2021 julkaistaan jälleen vuodenvaihteessa.

Avoin hakemus

Jos meillä ei tällä hetkellä ole avoinna sinua kiinnostavia työtehtäviä, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja halutessasi myös ote opintosuorituksista.Alla oman työn toimitusjohtajat kertovat mikä on parasta työssään.

Parasta työssäsi?
Sulje