Tule meille töihin!

Fingridin yli 300 työntekijästä valtaosa työskentelee asiantuntijatehtävissä. Helsingin Käpylässä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi meillä on toimipaikat Hämeenlinnassa, Oulussa, Petäjävedellä, Rovaniemellä ja Varkaudessa.

  

Julkaisemme avoimet paikkamme tällä sivulla ja sosiaalisen median kanavissamme LinkedIn:ssä, Twitterissä ja Facebookissa. 

Nyt haussa

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Vastuullasi ovat konsernin strategiaprosessin ja toiminnansuunnittelun kehittäminen ja toimeenpanon tuki, konsernin datan hallinnan koordinointi, valittujen tuottavuutta parantavien ja muiden kehityshankkeiden tuloksellinen läpivienti, sekä em. alueita tukevan johtamisjärjestelmän edelleen kehitys. Vastuullasi on myös yhteistyö ulkopuolisten konsulttien kanssa em. alueilla. 

Lue lisää ja hae 31.1.2019 mennessä.

 

Haemme myös määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin

Verkkotietojen ylläpitäjää

Olet tietojärjestelmistä innostuva, oma- aloitteinen ja positiivisen asenteen omaava asiantuntija. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, esim. tietotekniikan tai sähkötekniikan insinööri/diplomi-insinööri. Voit olla myös vastavalmistunut tai valmistumisen kynnyksellä. Pitkän työkokemuksen sijaan arvostamme kykyä ja halua oppia uutta, erityisesti tietojärjestelmistä. 

Lue lisää ja hae 31.1.2019 mennessä.

 

Kesätöihin Fingridiin? Tutustu paikkoihin ja hae 2.1.-28.2.2019!

Avoin hakemus

Jätä avoin työhakemus tästä. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja halutessasi myös ote opintosuorituksista.

Tutustu fingridiläisiin
Sulje