Tule meille töihin!

Fingridin yli 300 työntekijästä valtaosa työskentelee asiantuntijatehtävissä. Helsingin Käpylässä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi meillä on toimipaikat Hämeenlinnassa, Oulussa, Petäjävedellä, Rovaniemellä ja Varkaudessa.

  

Julkaisemme avoimet paikkamme tällä sivulla ja sosiaalisen median kanavissamme LinkedIn:ssä, Twitterissä ja Facebookissa. 

Tällä hetkellä haemme:

ICT-erikoisasiantuntijaa

Fingridin kapasiteetti- ja loppukäyttäjäkoulutus -yksikkö vastaa yhtiön ICT-infran ja loppukäyttäjäpalveluiden toteuttamisesta ja kehittämisestä hybridiarkkitehtuurissa hyödyntäen uusimpia teknologioita ja työkaluja. Yksikön toiminnalla on merkittävä rooli Fingridin liiketoiminnan jatkuvuuden hallinnassa niin normaalioloissa kuin poikkeustilanteissakin.

Yksikkö etsii joukkoonsa ICT-erikoisasiantuntijaa, jonka tehtäviin kuuluvat loppukäyttäjäpalveluiden hallinta ja kehittäminen, ulkoistettujen palveluiden toimittajahallinta, päätelaitehallinnan kehittäminen digitalisoituvassa toimintaympäristössä sekä osallistuminen yhtiön erilaisiin kehityshankkeisiin ICT-vastuuhenkilönä.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työn, jolla on merkitystä. Tiimissämme saat itsenäisen vastuualueen ja osaavan tiimin tuen. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehittämiseen, siksi ihmiset viihtyvät meillä. 

Lue lisää MPS:n sivuilla ja täytä hakemuslomake heidän sivuillaan 30.9.2018 mennessä.

 

Avoin hakemus

Jätä avoin työhakemus tästä. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja halutessasi myös ote opintosuorituksista.

Tutustu fingridiläisiin
Sulje