Vastuullinen kesäduuni Fingridissä kesällä 2019

Fingrid on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat hyvän kesätyön periaatteisiin.

Fingrid osallistui aikaisempien vuosien tapaan Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan kesällä 2018 ja tarjosimme yli 30 nuorelle vastuullisia ja haastavia kesätöitä energia-alan parissa.

Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa pyydetään palautetta työnantajista suoraan nuorilta kesätyöntekijöiltä. Tutkimuksen mukaan Fingrid on saanut erityistä kiitosta työtehtävien mielekkyydestä sekä vastuullisista toimintatavoista rekrytoinnissa ja työhönotossa.

Viime vuosina olemme sijoittuneet suurten yritysten sarjassa sijalle 7. ja vuonna 2015 olimme upeasti sijalla 1.

Kesällä 2018 halusimme panostaa erityisesti kesätyöntekijöidemme viihtymiseen. HR:n kesäharjoittelija Dani Lappi kertoo Vastuullinen kesäduuni -sivustolla omasta kesätyöstään.
"Haluamme palvelukseemme tulevaisuudessakin alan parhaat osaajat. Sen takia olemme mukana Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa ja panostamme voimakkaasti  kesätyöntekijöiden viihtymiseen. Moni kesätyöntekijä palaa ja jää taloon pitkäksi aikaa. Meillä työskennelleet nuoret ovat todellisia moniosaajia, innokkaita ja ennakkoluulottomia." kuvailee Fingridin henkilöstö- ja viestintäjohtaja Tiina Miettinen kesätyöntekijöiden tuomaa arvoa Fingridille.