Vastuullinen kesäduuni Fingridissä kesällä 2018

Fingrid on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat hyvän kesätyön periaatteisiin.

Vastuullinen kesäduuni -kampanja on haastanut työnantajia tarjoamaan nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja jo usean vuoden ajan. Samalla sadat työnantajat ovat tehneet arvokasta työtä vahvistamalla nuorten työelämäosaamista sekä luottamusta omiin taitoihinsa.

Fingrid osallistuu aikaisempien vuosien tapaan Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan kesällä 2018 ja tarjoamme noin 30 nuorelle vastuullisia ja haastavia kesätöitä energia-alan parissa.

Vastuullisia kesäduuneja
Sulje


Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa pyydetään palautetta työnantajista suoraan nuorilta kesätyöntekijöiltä. Tutkimuksen mukaan Fingrid on saanut erityistä kiitosta työtehtävien mielekkyydestä sekä vastuullisista toimintatavoista rekrytoinnissa ja työhönotossa. Vuosina 2017 ja 2016 sijoituimme suurten yritysten sarjassa sijalle 7. ja vuonna 2015 olimme upeasti sijalla 1.

"Fingrid haluaa palvelukseensa tulevaisuudessakin alan parhaat osaajat. Sen takia olemme mukana Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa ja haluamme panostaa voimakkaasti  kesätyöntekijöiden viihtymiseen. Moni kesätyöntekijä palaa ja jää taloon pitkäksi aikaa. Meillä työskennelleet nuoret ovat todellisia moniosaajia, innokkaita ja ennakkoluulottomia." kuvailee Fingridin henkilöstö- ja viestintäjohtaja Tiina Miettinen kesätyöntekijöiden tuomaa arvoa Fingridille.