Vastuullinen kesäduuni Fingridissä kesällä 2020

Olimme aiempien vuosien tapaan mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa kesällä 2020.  Kesän 2021 avoimet kesätyöpaikat julkaistaan taas vuodenvaihteessa - pysy kuulolla!

Kesätöissä Fingridillä yhteistyö huipussaan!
Sulje


Kesätyöntekijöitä haetaan vuosittain eri tehtäviin ja eri puolelle Suomea. Kesätöitä oli tänäkin vuonna tarjolla mm. voimajohto- ja sähköasemien omaisuuden hallintaan, voimajohtoalueiden raivausten suunnitteluun ja seurantaan, voimajärjestelmän suunnitteluun ja käyttöön, kantaverkkopalveluihin ja sähkömarkkinoiden parissa. Työpaikat sija
itsevat Helsingin lisäksi Hämeenlinnassa, Petäjävedellä ja Varkaudessa. 

Kesällä 2020 Fingridin eri toimipaikoissa työskenteli yhteensä noin 40 kesätyöntekijää. Kesätyöntekijöidemme ajatuksia ja kokemuksia Fingridistä voi katsoa alla olevalta Kesätöissä Fingridillä -Vastuullinen kesäduuni 2020 -videolta.  

"Fingrid haluaa palvelukseensa tulevaisuudessakin alan parhaat osaajat. Sen takia olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja haluamme panostaa voimakkaasti  kesätyöntekijöiden viihtymiseen. Moni kesätyöntekijä palaa ja jää taloon pitkäksi aikaa. Meillä työskennelleet nuoret ovat todellisia moniosaajia, innokkaita ja ennakkoluulottomia. Useat projektimme ovat edenneet huimasti kesän aikana osaavien kesätyöntekijöidemme avulla," kuvailee henkilöstö- ja viestintäjohtaja Tiina Miettinen kesätyöntekijöiden tuomaa arvoa Fingridille.