Monia mahdollisuuksia opiskelijalle

s9_Fingridin Kesätyöntekijät 12.6.2019.jpg

Fingridillä on Suomessa keskeinen rooli sähkönsiirtotekniikan ja kantaverkko-osaamisen kehittäjänä.
Meille on tärkeää saada alalle uusia osaajia, joten opiskelijat ovat meille tärkeä kohderyhmä. Haluamme kannustaa nuoria alalle ja tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuuden kehittää osaamistaan kantaverkkoyhtiössä. 

Teemme aktiivisesti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa uusien osaajien löytämiseksi ja olemme mukana erilaisissa opiskelijoille suunnatuissa tapahtumissa, kuten Contact Forumissa Helsingissä, Lappeenrannan DuuniDayssa ja Vaasan The Energy Dayssa. 

Olemme toimineet Women in Tech -foorumin tukijana jo vuodesta 2015 ja pyrkineet omalta osaltamme kannustamaan naisia varsin miesvaltaiselle tekniikan alalle. Syksyn Women in Tech -aamukahvitilaisuutemme houkuttelikin paikalle lähes 90 osallistujaa kuulemaan energiamurroksesta ja ilmastonmuutoksesta. 

Vastuullista kesäduunia - meillä viihdytään!                                        

Meillä kesätyöntekijät ovat tasavertaisia työkavereita siinä missä muutkin. Olemme jo vuosia sitoutuneet hyvän kesätyökokemuksen pelisääntöihin ja 2020 kesätyöntekijämme arvioivat meidät hienosti sijalle viisi Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa! Erityistä kiitosta olemme saaneet työpaikan ilmapiiristä, nuoret ovat myös olleet valmiita suosittelemaan meitä työnantajana. Meillä jokainen on oman työnsä toimitusjohtaja, myös kesätyöntekijät, ja moni onkin kiitellyt saaneensa vapauden ja vastuun tehdä työnsä omalla tavallaan. Hyvässä porukassa on helppo innostua ja innostaa muitakin!

Opinnäytetyöt

Uusien osaajien löytämiseksi teemme tiivistä yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa myös opinnäyte- ja diplomitöiden osalta. Opinnäytetyöt tehdään työajalla ja ne linkitetään usein tutkimus- ja kehitystoimintamme ajankohtaisiin hankkeisiin. Yhtiön toimialan erikoisuus tarjoaa houkuttelevia mahdollisuuksia opiskelijoille kiinnostavien tutkimusten tekemiseen asiantuntevassa ohjauksessa.

Ilmoitamme avoinna olevat opinnäytetyöpaikkamme korkeakouluille sekä julkaisemme ne internet-sivuillamme. Voit lähettää avoimen hakemuksesi opinnäyte- ja diplomityöhön tästä.

Harjoittelupaikkahakemus

Avoimen harjoittelupaikkahakemuksesi voit lähettää tästä. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja halutessasi myös ote opintosuorituksista.