Meille kesätöihin tai harjoittelemaan?

Fingridin kesätyöntekijät 2017

Fingridin kesätyöntekijöiden kokemuksia sekä johdon ajatuksia kesätöistä.

Sulje

Tarjoamme kesäksi 2017 yli 20 kesätyöpaikkaa. Haku paikkoihin on umpeutunut 28.2.

Fingrid osallistuu tänäkin vuonna Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan, jonka tarkoituksena on haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Vuonna 2016 kampanjaan osallistui 327 työnantajaa ja vuonna 2015 Fingrid voitti suurten yritysten sarjan. Tunnustuksen tarkoituksena on nostaa esiin hyviä esimerkkejä siitä, kuinka kesätyötä voi kehittää ja näin innostaa myös muita työnantajia palkkaamaan nuoria kesäksi töihin.

- Nuoret opiskelijat ovat yhtiölle tärkeä sidosryhmä. Haluamme, että he ovat kiinnostuneet Fingridistä työnantajana nyt opiskeluvaiheessa, ja myöhemminkin siirtyessään työelämään. Siitä syystä olemme katsoneet tärkeäksi huolehtia, että kesätyöt ja siihen liittyvät prosessit hoidetaan ammattimaisesti yhteistyössä esimiesten ja koko työyhteisön kanssa, henkilöstö- ja viestintäjohtaja Tiina Miettinen kertoo.

Harjoittelupaikkahakemus

Avoimen harjoittelupaikkahakemuksesi voit lähettää tästä. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja halutessasi myös ote opintosuorituksista.