Merkityksellistä työtä suomalaisten hyväksi

Fingrid on suomalaisten kantaverkkoyhtiö, sillä suomalaisten hyvinvointi on yhä riippuvaisempi sähköstä. Fingridiläiset työskentelevät joka päivä sen eteen, että suomalainen sähköjärjestelmä olisi entistä tehokkaampi, turvallisempi ja vastuullisempi – jotta kodit lämpiävät ja jotta työpaikoilla riittää virtaa.

P3A9267_rajattu
P3A9267_rajattu
Sulje


Fingridin työntekijänä olet osa joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitä jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen.

Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää.

Meillä kannustetaan kehittymään, osaamista kehitetään työkierrolla ja työstä voi tehdä omannäköistä. Ilmapiirimme on avoin ja yhteisöllinen

Katso videolta mitä fingridiläiset kertovat työstään ja mitä he tekevät vapaalla.

Millaisia ihmisiä Fingridissä työskentelee?

Fingridissä työskentelee yli 300 ammattilaista, joita yhdistää halu kehittyä, innostunut työote ja ilo siitä, että merkityksellisestä työstä voi tehdä omannäköistä. Hyvä yhteishenki ja työnteko tiiviillä porukalla antaa virtaa myös vapaa-aikaan. Millaisia fingridiläiset ovat vapaalla?

Sulje