Julkaisut

Fingrid julkaisee asiakaslehteään englanniksi ja suomeksi kolme kertaa vuodessa, myös verkossa. Lisäksi julkaisemme erilaisia esitteitä, oppaita ja julisteita, joiden pdf-versioita voit ladata internet-sivuiltamme.

Taloudelliset julkaisut

Turvallisuusoppaat 

Fingridin brändikäsikirja, brand guideline löytyy omalta sivustoltaan ja tarjoaa tietoa muun muassa yhtiön brändiväreistä ja logon käytöstä.

Yhtiön julkisia kuvituskuvia löydät kuvagalleriasta ePressin uutishuoneestamme.

Julkaisut 

 

Fingridin yleisesite: Kohti puhdasta sähköjärjestelmää

Sähkö on välttämätön osa kaikkien suomalaisten arkipäivää. Fingrid vastaa sähkönsiirron toimivuudesta Suomessa. Kohti puhdasta sähköjärjestelmää -esite kertoo, miten Fingrid huolehtii siitä, että Suomi saa puhdasta sähköä häiriöttä, myös tulevaisuudessa.  

Opas kulutusjoustoon: Hallitse kotisi sähkönkulutusta

Opas tarjoaa hyötytietoa siitä, miten kotitaloudet voivat vaikuttaa omaan energiankulutukseensa ja sen kustannuksiin sähkölaitteiden ohjauksen eli kulutusjouston avulla. Säästä riippuvan tuotannon yleistyessä myös tavallisen kuluttajan on kiinnitettävä entistä enemmän huomiota sähkön kulutukseen. 

 

Fingridin toimintaperiaatteet - Code of Conduct

Kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti toimiva yritys osoittaa sidosryhmille, että yritys päivittäisessä toiminnassaan toteuttaa ratkaisuja, joiden onnistumista voidaan arvioida pitkälle tulevaisuuteen. Fingrid hallitsee voimajärjestelmä-infrastruktuuria, jonka on joka hetki toimittava käyttövarmasti, mutta samalla sen kehittämiseksi laaditaan suunnitelmia, joiden vaikutukset ulottuvat yhteiskunnassa vuosikymmenien päähän.

 

Lisätietoja aiheesta

​Marjaana Kivioja

viestintäpäällikkö 
puh. 030 395 5267

Marjut Määttänen 

viestinnän asiantuntija 
puh. 040 528 7138

Katso myös