Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön

Joukkuepelaajille monipuolisia tehtäviä ja kehittymismahdollisuuksia

​Fingridiläiset toimivat osana joukkuetta, arvostaen, auttaen ja tukien muita. Tärkeä osa työtä on tiedon aktiivinen jakaminen ja rohkeus uusille ajatuksille.

Henkilöstön kevään 2017 valmennuspäivässä testattiin näitä ominaisuuksia käytännössä. Parissa tunnissa syntyi Ketjureaktio, jonka tekemiseen osallistui fingridiläisiä kaikista yksiköistä ja toimipaikoilta.

​Monitahoinen toimikenttämme tarjoaa mielenkiintoisia haasteita ja tehtäviä. Alamme ja toimintaympäristömme nopea kehitysvauhti edellyttää, että palveluksessamme on monipuolinen kirjo ammattitaitoisia, innovatiivisia, yhteistyökykyisiä ja energisiä osaajia, jotka ovat valmiita muutoksiin ja kykenevät näkemään ongelmat mahdollisuuksina.
 
Tarjoamme mielenkiintoisia, vaihtelevia ja vastuullisia tehtäviä energia-alan näköalapaikalla. Yhtiömme koko toiminta rakentuu osaavien ammattilaisten varaan. Siksi olemme sitoutuneet pitämään hyvää huolta henkilöstöstämme. Se tarkoittaa hyviä kehittymismahdollisuuksia, kilpailukykyisiä palkkausperiaatteita ja työsuhde-etuja sekä laadukkaita työhyvinvointia edistäviä palveluita. 

Vakaa yhtiö tarjoaa mahdollisuudet työn ja uran suunnitteluun pitkällä aikavälillä. Pitkät työurat ovat meillä yleisiä, mutta suurten ikäluokkien eläköityminen näkyy vaihtuvuuden lisääntymisenä. Henkilöstösuunnitelmassamme olemme varautuneet siihen, että 20 prosenttia työntekijöistämme vaihtuu lähitulevaisuudessa.

Fingridin keskimäärin yli 300 työntekijästä valtaosa työskentelee asiantuntijatehtävissä.  Mielenkiintoisia näköalapaikkoja asiantuntijaorganisaatiossa riittää nyt ja tulevaisuudessa. Toiminta yhdentyvillä eurooppalaisilla sähkömarkkinoilla avaa yhä useammalle fingridiläiselle tilaisuuksia kansainvälisen kokemuksen kasvattamiseen. Osaamisen kehittämisessä ja suuntaamisessa pyritään sovittamaan yhteen työntekijän ja yhtiön intressejä ja henkilöstön kehittymistä ja kasvua tuetaan johdonmukaisesti. Kannustava ilmapiiri tukee jatkuvaa oppimista.