Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön

Virtaa riittää

​Fingridin toiminta rakentuu osaavien ammattilaisten varaan. Henkilöstösuunnittelun tavoitteena on varmistaa henkilöstön ja osaamisen riittävyys tulevaisuudessa sekä oikeanlaisten osaajien saaminen oikeille paikoille.

Fingridin noin 300 työntekijästä valtaosa työskentelee asiantuntijatehtävissä. Helsingin Käpylässä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi Fingridillä on toimipaikat Hämeenlinnassa, Oulussa, Petäjävedellä, Rovaniemellä ja Varkaudessa. Vakaa yhtiö tarjoaa mahdollisuuden työn ja uran suunnitteluun pitkällä aikavälillä.
 
Tällä hetkellä haemme:

Projektipäällikköä
sähköasemaprojektit-yksikköön
 
Sähköasemaprojektit-yksikkö vastaa uusinvestointi-, laajennus- ja merkittävien perusparannusprojektien toteuttamisesta yhdessä Fingridin muiden asiantuntijoiden kanssa.
 
Projektipäällikön tehtäviin kuuluu sähköasemaprojektien kokonaisvaltainen toteutusvastuu aina projektin suunnittelusta takuuajan loppuun saakka, hankkeiden tekninen ja kaupallinen määrittely sekä hankekilpailutuksen kokonaisvastuu, toimituksien kustannusten, aikataulun ja laadun varmistamisen johtaminen ja erilaiset sähköasemiin liittyvät kehitystehtävät yhdessä Fingridin asiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää tästä tehtävästä ja lähetä hakemuksesi 30.11. mennessä. Lisätietoja ja hakuohjeet löydät täältä.

 
    
Avoin hakemus
 

Jätä avoin työhakemus tästä. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja halutessasi myös ote opintosuorituksista.