Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön

Merkityksellistä työtä suomalaisten hyväksi

Fingrid huolehtii siitä, että Suomi saa sähköä häiriöttä nyt ja tulevaisuudessa. Vaikutamme jokaisen suomalaisen arkeen kolmen päätehtävämme avulla: siirtämällä luotettavasti sähköä, edistämällä aktiivisesti sähkömarkkinoita ja kehittämällä kantaverkkoa pitkäjänteisesti. Haluamme olla kantaverkkotoiminnan kansainvälinen esikuva.

Toimintamme tukipilari on tuottava, innovatiivinen ja hyvinvoiva työyhteisö. Meillä on moderni, tehokas, matala matriisiorganisaatio sekä edistyksellinen, kannustava, henkilöstön sitoutumista ja jatkuvaa kehittymistä tukeva henkilöstöpolitiikka.
 
Kaiken toimintamme perustana ovat arvomme: avoimuus, tasapuolisuus, tehokkuus ja vastuullisuus. Ne luovat kestävän pohjan vahvalle työmotivaatiolle, hyvälle työilmapiirille ja avoimelle toimintakulttuurille. Vakaassa, nykyaikaisessa ja kansainvälisesti arvostetussa yrityksessä on erinomaiset mahdollisuudet kasvaa osaajana mielekkäiden tehtävien parissa.


Kehittyäksemme yhtiönä ja työnantajana seuraamme myös säännöllisin mittauksin ja tutkimuksin muun muassa työyhteisön ilmapiiriä, henkilöstön työtyytyväisyyttä ja johtamista.

Rekrytointisivustolta löydät tietoa Fingridistä työnantajana, avoimista työpaikoista, kesätyöpaikoista sekä opiskelijoille suunnatuista harjoittelupaikoista.
 

Meillä kannustetaan kehittymään, osaamista kehitetään työkierrolla ja työstä voi tehdä omannäköistä. Ilmapiirimme on avoin ja yhteisöllinen 

Katso videolta mitä fingridiläiset kertovat työstään ja mitä he tekevät vapaalla.