Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön

Kesätyöpaikat ja harjoittelupaikat

Kesätyökokemus muistetaan pitkään

Fingrid haluaa palvelukseensa tulevaisuudessakin alan parhaat osaajat ja siksi panostamme voimakkaasti myös kesätyöntekijöiden viihtymiseen. Moni kesätyöntekijä palaa ja jää taloon pitkäksi aikaa.

Palkkasimme kesäksi 2017 lähes 40 kesätyöntekijää, jotka tapasivat toisensa yhteisessä perehdytyspäivässä. Lue Fingridin verkkolehdestä muutaman perehdytyspäivässä mukana olleen kesätyöntekijän odotuksista ja tuntemuksista. Katso myös videohaastattelu, jossa TET-harjoittelija Aapo Kivioja, sähköinsinööriopiskelija Johannes Koski, juristiopiskelija Silja Piironen ja diplomityöntekijä Eveliina Seppälä kertovat kesätyöstään.

Tutustu videolla myös Fingridin toimitusjohtaja Jukka Ruususeen ja henkilöstö- ja viestintäjohtaja Tiina Miettiseen, mitä neuvoja heillä on kesätyöntekijöille?
 
Kesän 2018 kesätyöpaikat tulevat hakuun heti vuoden 2018 alussa. 


Fingrid osallistuu tänäkin vuonna Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan, jonka tarkoituksena on haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Vuonna 2016 kampanjaan osallistui 327 työnantajaa ja vuonna 2015 Fingrid voitti suurten yritysten sarjan. Tunnustuksen tarkoituksena on nostaa esiin hyviä esimerkkejä siitä, kuinka kesätyötä voi kehittää ja näin innostaa myös muita työnantajia palkkaamaan nuoria kesäksi töihin.  

- Nuoret opiskelijat ovat yhtiölle tärkeä sidosryhmä. Haluamme, että he ovat kiinnostuneet Fingridistä työnantajana nyt opiskeluvaiheessa, ja myöhemminkin siirtyessään työelämään. Siitä syystä olemme katsoneet tärkeäksi huolehtia, että kesätyöt ja siihen liittyvät prosessit hoidetaan ammattimaisesti yhteistyössä esimiesten ja koko työyhteisön kanssa, henkilöstö- ja viestintäjohtaja Tiina Miettinen kertoo.

 

Harjoittelupaikkahakemus

Avoimen harjoittelupaikkahakemuksesi voit lähettää tästä. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja halutessasi myös ote opintosuorituksista.