Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön

Mediatapaamiset

Keskustelupaperin lanseeraustilaisuus - Ratkaisuja sähkönriittävyyden varmistamiseksi
- Toimittajatapaaminen median edustajille
 
17.5.2016
 
Pohjoismaiset sähkömarkkinat ovat tienhaarassa eikä paluuta entiseen ole. Hallitsematon uusiutuvan sähköntuotannon tukeminen Suomessa ja naapurimaissa on vaarantanut sähkömarkkinoiden toimintakyvyn, jonka seurauksena sähkön riittävyys on uhattuna. Kantaverkkoyhtiö Fingrid on huolissaan tapahtuneesta kehityksestä ja esittää nyt konkreettisia toimia sähkömarkkinoiden tervehdyttämiseksi, jotta siirtyminen vähähiiliseen sähköjärjestelmään saavutettaisiin kustannustehokkaasti koko yhteiskunnan kannalta. 
 
Fingrid on laatinut päättäjille päätöksenteon tueksi ns. keskustelupaperin "Sähkömarkkinat korjauksen tarpeessa - mitä voimme tehdä". Siinä esitetään joukko konkreettisia toimenpide-ehdotuksia sähkömarkkinoiden toimintakyvyn palauttamiseksi. Aineisto julkistetaan toimittajille mediatapaamisessa tiistaina 17.5.2016 klo 8.30 alkaen. Tilaisuudessa ovat paikalla Fingrid Oyj:stä toimitusjohtaja Jukka Ruusunen ja sähkömarkkinoista vastaava johtaja Asta Sihvonen-Punkka.
 
Aika: 17.5.2016 klo 8.30 alkaen
Paikka: Hotelli Simonkenttä (Simonkatu 9, Helsinki), Tapiola-kokoushuone
 
Ilmoittautumiset ja lisätietoja tilaisuudesta: viestintäpäällikkö Marjaana Kivioja (marjaana.kivioja@fingrid.fi tai 030 395 5267)